Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 16-23 Ιουλίου - Αποκοπή από το παρελθόν!
Τι λένε οι Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018 για το δικό σου ζώδιο;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 16-23 Ιουλίου

Αποκοπή από το παρελθόν

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία εβδομάδα που μεσολαβεί ανάμεσα στις δύο πρώτες εκλείψεις του καλοκαιριού, δεν μπορεί παρά να είναι η γέφυρα μετάβασης από μία κατάσταση ξεκαθαρίσματος, σε άλλη. Και πόσω μάλλον όταν η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού στον Καρκίνο, είναι σε διαφορετικό άξονα ζωδιακό από τις δύο επόμενες, που θα συμβούν στον άξονα Λέοντα –Υδροχόου.

Κατά συνέπεια, περνάμε από τον έντονο συναισθηματισμό, ξανά στην φωτιά του Λέοντα και στην πνευματική δύναμη του Υδροχόου.

Στο ζώδιο του Υδροχόου όμως, κινείται για αρκετούς μήνες ο Άρης και μέσα στο καλοκαίρι, βρίσκεται ήδη σε ανάδρομη τροχιά. Όπως εξηγήσαμε στο άρθρο μας «Το κάρμα του ανάδρομου Άρη», η αναστολή της προώθησης κάποιων θεμάτων που μας απασχολούν, γίνεται ακριβώς για να μας δοθεί χρόνος να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.

Το Κάρμα του ανάδρομου Άρη, (ως κεντρική ιδέα) υπογραμμίζει την λανθασμένη δραστηριότητά μας στο παρελθόν, άμεσο ή απώτερο. Βία, σκληρότητα, πίεση, θυμός, μπορεί να είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά εκείνης της εποχής.

Προφανώς υπήρξε ως κίνητρο η ανεξαρτησία, και η αντίδραση προέκυπτε με σπασμωδικές επιλογές, που αναστάτωναν την ζωή μας και το περιβάλλον μας. Σαν ανεμοστρόβιλος, όλα άλλαζαν απροσδόκητα και ασυγκράτητα. Σε συλλογική δράση, ενδέχεται να δεχτήκαμε πιέσεις ή να κινήσαμε τα νήματα μίας «επανάστασης», με κόστος στις προσωπικές μας σχέσεις.

Χρειάζεται αρκετή προσοχή: Αν ο θυμός δεν μετατραπεί σε ενέργεια που προωθείται προς κάποιο συγκεκριμένο και θετικό στόχο, θα μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί!

Στο μεσοδιάστημα των δύο εκλείψεων, όπου χρειάζεται να εκλείψει κάτι που μας βαραίνει από το παρελθόν, έχουμε την σύνοδο του ανάδρομου Άρη με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης.

Στο ταξίδι της ψυχής, ό,τι μας τραυμάτισε στο απώτερο ή στο πρόσφατο παρελθόν, αιμορραγεί με στόχο να μην επανέλθουμε σε φαύλους κύκλους επαναλήψεων. Κατά συνέπεια, είναι η κατάλληλη εποχή αυτή την εβδομάδα, να απομακρύνουμε τον πόνο και εκείνους που μας τον προκάλεσαν ή επαναλαμβάνουμε μέσω αυτών, παλιές τραυματικές εμπειρίες.

Ο Άρης είναι, μεταξύ άλλων, το μαχαίρι. Άρα, αυτή την περίοδο, μπορούμε να αποκόψουμε οριστικά, σχέσεις που έρχονται στην επιφάνεια με πληγές που αιμορραγούν και απειλούν την χαρά, την αισιοδοξία, την φλόγα του έρωτα, της δημιουργικότητας, των ταλέντων μας, της ανάτασης.

Όποιος έκανε την καρδιά να πονέσει, φέρθηκε με ψυχρότητα, αναλγησία, αδιαφορία ή πάγωσε το συναίσθημα, δεν έχει πλέον θέση στη ζωή μας.

Η αποκοπή, είναι μία δύσκολη απόφαση, μοιάζει όμως με το χειρουργικό νυστέρι που καθαρίζει και εξυγιαίνει πληγές… Κατά συνέπεια, προλαβαίνει την μόλυνση και την σήψη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Σε ένα περιβάλλον με ιδεώδη και έμπνευση, θεωρήσατε πως κάποιοι άνθρωποι σας ωθούσαν να διατηρήσετε το πνεύμα ανεξαρτησίας. Ήταν ομοϊδεάτες, φίλοι, αλληλέγγυοι σε ένα κοινό οδοιπορικό με ανθρωπιστικά ιδανικά. Δεν αποκλείεται το ιδανικό να ενεπλάκη και με το ερωτικό, και η σύνδεση ήταν περισσότερο έντονη. Ωστόσο, έρχεται τώρα η ευκαιρία να αναλογιστείτε πόσο και πού εστιάσατε το ενδιαφέρον σας και πού επενδύσατε χρόνο, ιδέες, συναίσθημα. Αν και διαθέτετε την δύναμη της αγάπης σε βάθος, είναι πολύ πιθανό να αμελήσατε την αγάπη για κοντινά σας άτομα, ή για τον ίδιο σας τον εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθείτε στο συλλογικό καλό. Όμως προδοθήκατε. Οι αγαπημένοι σας παραμελήθηκαν ή δεν εστιάσατε σε μία προσωπική σχέση, παρά μόνο σε μία ευρύτερη συμμετοχή. Η φωτιά σας ενέπνευσε και κινητοποίησε πολλούς αλλά δεν είχαν οι βασικοί σας οδηγοί, τα αγνά κίνητρα που φανταστήκατε. Χρειάζεται να αλλάξετε οπτική και να απομακρύνετε εκείνους που στο πρόσχημα της αλληλεγγύης, εκμεταλλεύονται συναισθήματα και συνειδήσεις.

Ταύρος

Με την ανάγκη για σταθερότητα που σας διακρίνει, θα είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στο κοινωνικό περίγυρο. Υπάρχουν πλέον ουσιαστικές εμπειρίες από το ευρύτερό σας περιβάλλον. Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την σταθερότητά σας, την επιμονή, την πίστη και την καθαρότητα της πρόθεσης και των συναισθημάτων. Δεν αποκλείεται να είχαν και πρακτικές, υλικές ή συναισθηματικές απολαβές από εσάς. Στην ουσία όμως, ήσασταν το στήριγμά τους, για να προχωρήσουνε πιο μακριά, χωρίς εσάς. Προφανώς, η καθαρή σας πρόθεση, δεν εκτιμήθηκε. Κατά συνέπεια, πρέπει πλέον να ενδιαφερθείτε για την προσωπική σας προβολή και προώθηση. Μην επαναφέρετε στη ζωή σας ανθρώπους που έκοψαν την ανοδική σας πορεία, με αναλγησία.

Δίδυμοι

Θα έλεγα πως σας φέρνει θετικά αυτή η εποχή, καθώς ξεκαθαρίζετε λογαριασμούς με εκείνους που δεν κατανοούν το ανήσυχο και ευέλικτο πνεύμα σας. Σε ένα κοινό ιδεολογικό χώρο, μπορεί να υπήρχε το έδαφος για διαφωνίες. Σήμερα αισθάνεστε ότι δεν κατανοήθηκε η γνώση, δεν εκτιμήθηκαν κάποια προσόντα ή η αισιόδοξη φύση σας, άφησε περιθώριο να αποκόψουν την εξέλιξή σας, κυρίως πνευματικά και γνωστικά, άλλοι. Θα ήταν σημαντικό, να παραμείνετε εκτός «παιχνιδιού» για λίγο, προκειμένου να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, μακριά από «γκουρού» κάθε είδους, ειδικούς και καιροσκόπους. Η σχέση με κάποιους συγγενείς, έφερε ρήξεις και ίσως νομικά προβλήματα. Όμως κι αυτό ήδη είναι γνωστό, και είναι απαραίτητο να μην αφήσετε περιθώρια επανάληψης. Αποδεσμευτείτε και προχωρήστε χωρίς «δασκάλους» αυτή την εποχή.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018 (Δείτε και τα υπόλοιπα ζώδια στις επόμενες σελίδες)

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;