10 ταινίες που πρέπει να δεις αν μείνεις σπίτι το Σάββατο!
Οι ταινίες που θα σε κάνουν να περάσεις καλά!

Αν μείνεις μέσα, τότε πρέπει να δεις κάποιες ταινίες!

Υπάρχουν άπειρες ταινίες που καλύπτουν όλα τα γούστα και δεν είναι δύσκολο να βρεις κάποιες για να περάσεις το Σαββατόβραδο σου χαλαρά και όμορφα! Όμως, οι κλασσικές ταινίες δε χάνουν πότε την αξία τους και παρακάτω θα πάρεις κάποιες ιδέες.

Φτιάξε το ανάλογο ποπ-κορν και δες τις παρακάτω ταινίες!

1.The Godfather

Η ιστορία αφορά τον Δον Κορλεόνε (Μάρλον Μπράντο) και την οικογένεια του η οποία είναι μία από τις Πέντε Οικογένειες του οργανωμένου εγκλήματος στην Νέα Υόρκη. Ο γιος του Μάικλ (Αλ Πατσίνο) μόλις έχει γυρίσει από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμοκαι θέλει να συνεχίσει μια κανονική ζωή. Κάτι το οποίο δεν θέλει ούτε να ακούει ο Δον καθώς τον προορίζει για αρχηγό της Φαμίλιας του. Ο Μάικλ τελικά θα αναλάβει την αρχηγία της Φαμίλιας μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του πατέρα του, από άντρες του Σολόζο με τον οποίο και θα ξεκινήσει πόλεμο.

2.Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi 2017

Η Ρέι ξεκινάει τη δύσκολη εκπαίδευση πάνω στα αρχαία μυστήρια της Δύναμης, στο πλάι του ερημίτη Τζεντάι Λουκ Σκάιγουοκερ. Ο τελευταίος αισθάνεται ότι δεν γνωρίζει τα πάντα για αυτήν, ενώ και η Ρέι πασχίζει να επαναφέρει στη μάχη τον Λουκ. Την ίδια ώρα, οι επαναστατικές δυνάμεις βάλλονται οργανωμένα κατά του στόλου του Πρώτου Τάγματος, βρισκόμενοι σε δεινή θέση, κι ενώ εκκρεμεί μαζική επίθεση του στόλου για την κατάκτηση του γαλαξία.

3.Rocky II

Μετά τον αγώνα του με τον Apollo Creed, ο Rocky αποφασίζει να ζήσει μία ήσυχη ζωή με την γυναίκα του. Ο Apollo, ντροπιασμένος πλέον, προσπαθεί να τον πείσει να αγωνιστεί και πάλι μαζί του. Σύντομα ο Rocky μένει χωρίς λεφτά και αναγκάζεται να δεχτεί αυτή την πρόκληση.

4.Die Hard with a Vengeance

Ένας παρανοϊκός τρομοκράτης ανατινάζει με βόμβα ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη, σκορπίζοντας τη φρίκη και τον θάνατο, και απειλώντας να πυροδοτήσει και άλλες. Μία ολόκληρη πόλη αιχμάλωτη του πανικού. Και μόνο ο υπαστυνόμος ΜακΛέιν, ένας Ράμπο των μεγαλουπόλεων με μυαλό και χιούμορ και δύο φορές πιο τρελός απ` αυτόν, μπορεί να τον σταματήσει. Έστω κι αν πρόκειται να ζήσει τη χειρότερη και ίσως την πιο επικίνδυνη μέρα της ζωής του.

5.Justice League

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Σούπερμαν, ο Μπρους Γουέιν στρατολογεί μια νέα σύμμαχο, την Νταϊάν Πρινς, για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο των εχθρών. Μαζί, πλέον, ο Μπάτμαν, ο Σούπερ και η Wonder Woman κινούνται γρήγορα και βρίσκουν σύμμαχους άλλους υπεράνθρωπους για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Αλλά παρά την ιστορική, όσο κι απρόσμενη δημιουργία της λίγκας των υπερηρώων, μπορεί να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

6.Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ. Έχοντας χάσει επαφή με την τύχη του, ο καπετάνιος Τζακ Σπάροου βλέπει την κατάσταση να χειροτερεύει ακόμα περισσότερο όταν θανάσιμοι πειρατές φαντάσματα, οδηγημένοι από τον τρομερό καπετάνιος Σαλαζάρ, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα, μαζί φυσικά και τον Σπάροου. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης βρίσκεται στην ανεύρεση της θρυλικής τρίαινας του Ποσειδώνα, ένα ισχυρότατο κατασκεύασμα που παρέχει στον κάτοχο της απόλυτο έλεγχο των θαλασσών. Για να τη βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Καρίνα Σμιθ, μια πανέξυπνη κι όμορφη αστρονόμο, και τον Χένρι, έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της βασιλικής ναυτικής ακαδημίας. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

7.Pulp Fiction

Συρραφή τριών βασικά ιστοριών, των οποίων οι ήρωες διασταυρώνονται.

1. Ο μαφιόζος Marcellus Wallace αναθέτει στα πρωτοπαλίκαρά του, Jules και Vincent, να του φέρουν μια βαλίτσα με άγνωστο περιεχόμενο. Μετά την ανεύρεση του περιεχόμενου θα εμπλακούν σε έναν ακούσιο φόνο-ατύχημα και θα προσπαθήσουν να απεμπλακούν με τη βοήθεια του υπερψύχραιμου κυρίου Wolf. Τέλος θα συναντήσουν ένα ζευγάρι μικροαπατεώνων, που προσπαθούν να ληστέψουν το εστιατόριο, όπου οι Jules και Vincent από τη μεριά τους προσπαθούν να ηρεμήσουν.
2. Η αμφιλεγόμενη σύζυγος του Marcellus, Mia Wallace, απαιτεί από τον ναρκομανή (συν τοις άλλοις) Vincent, να τη βγάλει έξω για διασκέδαση.
3. Ο ξοφλημένος μποξέρ Butch συμφωνεί με τον Marcellus Wallace να στήσει τον τελευταίο του αγώνα. Αργότερα θα προσπαθήσει να τον εξαπατήσει, θα κυνηγηθεί και μαζί του θα πέσει θύμα ανώμαλων.

8.Kill Bill Volume 1

Μια επαγγελματίας δολοφόνος, με το ψευδώνυμο “Νύφη”, δέχεται δολοφονική επίθεση την ημέρα του γάμου της, από το αφεντικό της και τη συμμορία του. Η «Νύφη» κατορθώνει να επιζήσει, μένει όμως σε κώμα για πέντε χρόνια. Όταν συνέρχεται, αναζητά εκδίκηση, αρχίζοντας να σκοτώνει όλα τα μέλη της συμμορίας με τη σειρά αφήνοντας τελευταίο τον Μπιλ.

9.Kill Bill: Vol. 2

Η «νύφη» επιστρέφει για να κλείσει τον αιματηρό κύκλο της εκδίκησής της! Μετά τις δολοφόνους Βερνίτα Γκριν και Ο-Ρεν Ισί, σειρά έχουν στη λίστα της οι Ελ Ντράιβερ, Μπαντ και φυσικά ο Μπιλ.

10.Psycho

Μια νεαρή κοπέλα, η Marion, έχοντας βαρεθεί τη ζωή που κάνει κλέβει 40.000$ από το αφεντικό της και κατευθύνεται προς την Καλιφόρνια, όπου μένει ο εραστής της, Sam. Κουρασμένη καταλήγει στα μισά του δρόμου σε ένα motel.Ιδιοκτητης και διευθυντής είναι ένας ήσυχος νεαρός ο Norman Bates…

Δες και αυτό: 10 ταινίες για όσους θέλουν να σπουδάσουν στο Ιστορικό!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1