Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ: Ο Νικόλας Αγόρου έκανε εμφάνιση και σίγουρα δεν περίμενες να τον δεις έτσι! (video)
O Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ μας έδειξε έναν «άλλο» παίκτη!

Ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ έβγαλε έναν άλλο χαρακτήρα στον Νικόλα Αγόρου και η αλήθεια είναι πως μας άρεσε πολύ!

Οι παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» έβαλαν τα καλά τους κατευθύνθηκαν στο άλσος Βεΐκου με σκοπό να βρεθούν δίπλα στους φιναλίστ, Ηλίας Γκότση και Κατερίνα Δαλάκα και να δείξουν τη στήριξε τους απέναντι στους δυο παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τον τίτλο που δίνει ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ.

Ενώ όλοι οι παίκτες ήταν φανερά ανανεωμένοι και λαμπεροί, αυτός που κατάφερε να γίνει «αντικείμενο συζήτησης» σε όλο το άλσος αλλά και να τραβήξει την προσοχή του Σάκη Τανιμανίδη, ήταν ο γνωστός σε όλους «Φραουλίτσας» ή αλλιώς Νικόλας Αγόρου

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη και τον Νικόλα Αγόρου στη «σκηνή» και επανέλαβαν το παιχνίδι των ερωτήσεων, αλλά προτού γίνει αυτό, ο παρουσιαστής δε μπόρεσε να μη σχολιάσει την εντυπωσιακή εμφάνιση του πρώην παίκτη του Survivor 2018, αφού φόρεσε κοστούμι (απορία: ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ;), και είπε συγκεκριμένα:

«Νικόλα μου… καταρχάς έλα από εδώ να σε δω λίγο… Εντάξει… Αυτή η στιλιστική επιλογή ξεπέρασε και τη χθεσινή!», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η εμφάνιση του Νικόλα δεν έμεινε ασχολίαστη και από τα social media και εννοείται πως υπήρξαν θετικές αντιδράσεις αλλά και κάποια σχόλια που τον τρόλλαραν, αλλά εκείνος είπε πως ήθελε να κάνει επίσημη εμφάνιση.

Εκτός από τον Νικόλα Αγόρου, είδαμε και παίκτες του Power of Love. H Στέλλα Μιζεράκη, ο Πάνος Ζάρλας, η Κλαούντια Πασκουαλίνι, ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης, η Μαρίνα Βεάζογλου, η Εύα Καλτσή, ο Μιχάλης Κάββαλος και ο Αλέξανδρος Νατσάκος έδωσαν το παρόν στον τελικό και μέσω των social media μας έδειξαν τι γινόταν στο άλσος αλλά και πόσο απολάμβαναν όλη την εμπειρία που τους έδωσε ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ. Άλλοι παίκτες του reality της αγάπης μάλλον δεν ήθελαν ή δε μπορούσαν να είναι εκεί.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ: Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο – Τι συνέβη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;