Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Η απουσία από τον ημιτελικό που προκάλεσε ερωτήματα!
Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος απουσίαζε και αυτός ήταν ο λόγος!

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος «αγνοείται»!

Το Survivor 2018 θα ρίξει σήμερα το βράδυ αυλαία και στο Γαλάτσι θα συγκενρτωθεί πλήθος κόσμο και πρώην παίκτες του παιχνιδιού για να μάθουν από κοντά ποιος θα είναι ο παίκτης που πάρει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και τον τίτλο του Survivor.

Χθες είδαμε τον ημιτελικό του reality επιβίωσης, όπου η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά, βρέθηκαν αντιμέτωποι και περίμεναν να ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα από το στόμα του Σάκη Τανιμανίδη. Η αγωνία κορυφώθηκε και μετά από ώρα μάθαμε πως η τελική δυάδα του Survivor 2018 είναι ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα.

Στο πλευρό των παικτών που περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση του παρουσιαστή, ήταν όλοι οι παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων», εκτός από έναν. Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ήταν ο παίκτης που αποφάσισε να μη δώσει το παρόν στον ημιτελικό και όλοι απόρησαν με την ηχηρή απουσία.

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Ποιος είναι ο παίκτης των «Μαχητών» του Survivor 2018;

Ο λόγος που πιθανότατα να μην έδωσε το παρόν ο πρώην παίκτης των «Μαχητών», είναι επειδή βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το Survivor. To μοντέλο είχε δηλώσει παλιότερα πως εξαιτίας του παιχνιδιού είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και πως είχε δώσει στον δικηγόρο του το συμφωνητικό που είχε υπογράψει. Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θέλησε να κινηθεί νομικά διότι φαίνεται να υπάρχουν μελάνά σημεία, σύμφωνα με τον ίδιο και οι τραυματισμοί είχαν σαν αποτέλεσμα να επιστρέψει στην καθημερινότητα του με προβλήματα.

Ο ίδιος δεν έχει πει κάτι για την απουσία του προς το παρόν, ενώ και στα social media δεν έχει κάποια ανάρτηση! Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν να βρουν το μοντέλο και να μάθουν τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν έδωσε το παρόν στον ημιτελικό του Survivor 2018, παρόλο που όλοι οι παίκτες βρέθηκαν εκεί.

Αυτό είναι το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;