Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που τα κατάφεραν!
Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ: Ήρθε η ώρα να μάθουμε τον φετινό νικητή!

Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ: Και αισίως φτάσαμε για ακόμα μια χρονιά στο τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος θα είναι ο παίκτης που το κοινό επέλεξε με την ψήφο του να είναι ο μεγάλος νικητής.

Ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά, βρέθηκαν στον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Γαλατσίου, παρουσία πολύ κόσμου που ήρθε να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες που εδώ και 6 μήνες παρακολουθεί από την τηλεόραση.

Η βραδιά κύλησε ήρεμα, με τους φιναλίστ να κάνουν τον απολογισμό τους σχετικά με τον καιρό που πέρασαν στο παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο. Προβλήθηκαν πολλά βίντεο, είδαμε στιγμιότυπα από τη συνάντηση των παικτών εδώ στην Ελλάδα με τις οικογένειές τους και φυσικά είδαμε τον μπαμπά της Μελίνας Μεταξά να κλέβει την παράσταση με το γαλακτομπούρεκο- “πεσκέσι” που έφερε στον Σάκη Τανιμανίδη.

Προς το τέλος της βραδιάς ο παρουσιαστής Σάκης, ανακοίνωσε και τα αποτελέσματα. Συμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα, ήταν εκείνοι που συγκέντρωσαν περισσότερες θετικές ψήφους και έτσι κατάφεραν να περάσουν στον τελικό και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το τελικό έπαθλο.

Δες και το σχετικό βίντεο από τη στιγμή της ανακοίνωσης:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Survivor 2018: Ο Αγόρου έκανε αποκαλύψεις! Τελικά γιατί πρήστηκε; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;