Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ: Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο - Τι συνέβη;
Ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ δε ξεκίνησε καλά!

Ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ περιμέναμε πως θα έχει ανατροπές, αλλά όχι τέτοιου είδους!

Ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ διεξάγεται σήμερα στο Γαλάτσι και οι περισσότεροι παίκτες του παιχνιδιού έχουν συγκεντρωθεί μαζί με κόσμο που αγαπά το παιχνίδι και όλοι μαζί παρακολουθούν τον μεγάλο τελικό, όπου ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος τελικά είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor.

Ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ μεταδίδεται ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αυτός που φροντίζει για την ομαλή διεξαγωγή του show ενώ και οι παίκτες προσπαθούν να εμψυχώσουν τον δυο φιναλίστ.

Όμως, φαίνεται πως υπήρξαν θέματα, καθώς στο άλσος Βεϊκου υπήρξαν κάποια θέματα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, μια ομάδα αγνώστων προσπάθησε να χαλάσει αυτό που συνέβαινε στο άλσος και ο Survivor 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ πήρε άλλη τροπή, αλλά ευτυχώς για λίγο.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος και με όσα ειπώθηκαν από ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί, μια ομάδα ανθρώπων με κράνη και μαυροφορεμένοι, προσπάθησε να εισβάλλει στο χώρο και πετώντας μπουκάλια τρόμαξε τους παρευρισκομένους. Οι θεατές τρόμαξαν και προσπάθησαν αν αποφύγουν τα μπουκάλια ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης φάνηκε ξαφνιασμένος, καθώς δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Μέσα σε λίγα λεπτά , η ασφάλεια που φυλά το χώρο και τον κόσμο που βρίσκεται εκεί, κατάφερε να τους απομακρύνει αλλά οι φωνές τους συνέχισαν να ακούγονται. Πολλοί ανέφεραν πως η διαμαρτυρία τους αφορούσε το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι τούρκικης παραγωγής αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων και προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα ενώ είπε χαρακτηριστικά πως το σύμπαν και η βλακεία είναι δυο πράγματα απέραντα, και δε θέλησε να σχολιάσει παραπάνω το ατυχές συμβάν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;