Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Γιατί όλοι κατηγορούν τον Μικ Τζάγκερ για την ήττα της Αγγλίας;
Δεν έπρεπε να παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 ο τραγουδιστής!

Μάλλον δεν έπρεπε να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο γερόλυκος της ροκ και frontman του συγκροτήματος των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο των Άγγλων και όχι άδικα, αφού όλοι λένε πως είναι η «μαυρόγατα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο τραγουδιστής, που πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας για 8η φορά, παρακολουθεί από την αρχή το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και οι δηλώσεις του αποδείχτηκαν «κατάρες» καθώς όποια ομάδα υποστήριξε και έδωσε τα δικά του προγνωστικά, έχασε.

Μάλιστα, πέρυσι είχε κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με τίτλο «England Lost». Η ιστορία του τραγουδιού κάνει αναφορά σε κάποιον  που πάει για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Στο τέλος κάνει και μια αναφορά στην  έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό φουντώνει ακόμη περισσότερο τους Βρετανούς. Πολλοί είναι αυτοί που «καταδικάζουν» την ατυχία του στα social media και του ζητούν να μην παρακολουθήσει άλλους αγώνες της Αγγλίας.

Ο Μικ Τζάγκερ βρέθηκε στη Ρωσία για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Αγγλία-Κροατία, και να σου θυμίσουμε πως η Αγγλία ηττήθηκε στον ημιτελικό με 2-1. Χαμούλης έγινε και αναρωτιόμαστε πως να αισθάνθηκε ο Μικ Τζάγκερ με αυτή την τροπή που πήρε το παιχνίδι.

Μάλιστα, ανήρτησε και βίντεο στο Instagram όπου ζητά από την Αγγλία να τα δώσει όλα!

C’mon England! ???????

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Ο τραγουδστής είναι γνωστός φαν των ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων καθώς του αρέσει η «στρογγυλή θεά» και πολλές φορές έχει δείξει την προτίμηση του σε διάφορες ομάδες, αλλά όλες για κάποιον περίεργο λόγο χάνουν!

Οι Άγγλοι των θεωρούν τον «εθνικό» τους γκαντέμη και μάλλον έχουν δίκιο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου στη Μόσχα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα Κροατία-Γαλλία και όλοι έχουμε μεγάλη αγωνία για να δούμε ποια ομάδα θα είναι ανακυρηχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια και θα κατακτήσει τον μεγάλο τίτλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
'
59 - 46
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;