Μάνος Αντώναρος: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος!
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Μάνος Αντώναρος

Ο Μάνος Αντώναρος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι!

Ο γνωστός δημοσιογράφος,Μάνος Αντώναρος, και αδερφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου , Ευάγγελου Αντώναρου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και απεβίωσε λίγο μετά τη μια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε μεγάλη θλίψη στον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο, και ήδη έχουν ξεκινήσει τους αποχαιρετισμούς μέσω social media.

Ο 62χρονος δημοσιογράφος νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείς του Ευαγγελισμού, καθώς είχε προσβληθεί από το βακτήριο της λεγιονέλλας.

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν ένας δημοσιογράφος που ασχολήθηκε με όλα και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα για την πένα του αλλά και για τον τρόπο που ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Ο Μάνος Aντώναρος υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84 και εργάστηκε ως αρθρογράφος σε πολλές εφημερίδες όπως  ο Ελεύθερος Τύπος, το Έθνος, τη Βραδυνή και άλλες. Υπήρξε διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA ενώ είχε παρουσιάσει και δυο εκπομπές.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, αποχαιρέτισε τον αδερφό του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, γράφοντας:

«Με ανείπωτο πόνο στη καρδια μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μανο. Μας είπε αντίο σήμερα το.μεσημέρι μετα απο μια ανιση μαχη 20 ημερών. Χάνω τον ανθρωπο που μεγαλώσαμε μαζι στη κρεββατοκαμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθια στη πίσω βεραντούλα της μκνοκατοικίας μας, που μαλλώναμε και μονιαζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυό στη δημοσιογραφία — από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρεσκες ιδεες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μανο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσπ σοβαρα τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο…Πόσο θα.μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσυ που μ εβγαζες τόσο συχνά απο τη γκριζάδα της…ρουτινας μου. Ησουν/εισαι σπουδαίος ανθρωπος. Και γι αυτό αθόρυβος…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;