Κάσος: Ένα «στολίδι» των Δωδεκανήσων που αξίζει να γνωρίσεις!
Ο καλοκαιρινός προορισμός που αναζητάς είναι η Κάσος.

Η Κάσος είναι ένα από τα «στολίδια» των Δωδεκανήσων που όλοι πρέπει να επισκεφτούν κάποια στιγμή.

Η Κάσος είναι ελληνικό νησί του νότιου Αιγαίου και το νοτιότερο από τα Δωδεκάνησα. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κρήτη και την Κάρπαθο και είναι ένας προορισμός που μπορεί να σου χαρίσει όμορφες στιγμές το καλοκαίρι.

Αυτοί είναι οι λόγοι για να επισκεφτείς την Κάσο: 

1.Θα ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία, διότι δεν είναι ο κλασσικός τουριστικός προορισμός με αποτέλεσμα να διαθέτει άγρια ομορφιά, που αξίζει να ανακαλύψεις.

2.Στην Κάσο θα βρεις το χωριό Αγία Μαρίνα στο οποίο θα απολαύσεις όμορφες βόλτες στα ιδιαίτερα σοκάκια.

3.Η Κάσος έχει δυο σπήλαια. Tο σπήλαιο Σελάι και το σπήλαιο Ελληνοκαμάρα είναι δυο μέρη που μπορείς να κάνεις μια εξόρμηση.

4.Στην Κάσο στήνουν πολύ συχνά πανηγύρια. Οι κάτοικοι του νησιού αγαπούν πολύ τη μουσική και είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις. Μάλιστα, θα δοκιμάσεις και τοπικά εδέσματα όπως το πιλάφι με κανέλα και η ρακί ρέει άφθονη.

5.Το νησί είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, καθώς ο καιρός ευνοεί και πολλοί επιλέγουν να ασχολήθουν με τις καταδύσεις όταν βρίσκονται εκεί.

6.Είναι μικρό νησί, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς για την μετακίνηση σου.

7. Οι παραλίες της Κάσου είναι αυτό που περιμένεις. Τιρκουάζ νερά και ήρεμες. Η παραλία της Αγκάλης και το μικρό νησάκι απέναντι από την Κάσο είναι οι top επιλογές όσων επισκέπτονται το μέρος.

Τσέκαρε την Κάσο στο Instagram:

#armarthia #kasos #beautifuldestinations

A post shared by Anastasia ? (@ana_sta_sia_mal) on

3/7 • There was no one but this giant cute “hat” when I arrived at this beach. This, was my favourite place on the island. • #danaiseesdanaishoots #alwaysthesea #alwaystheblue #kasos #aegeanairlines

A post shared by danailama (@danailama) on

4/7 • How can you not love corners like this? This is Maroukla’s coffee shop at Arvanitochori. What I loved most about this shot was the curtain waving at me. ?• #danaiseesdanaishoots #alwaystheblue #kasos #aegeanairlines #throwbacksaturdays

A post shared by danailama (@danailama) on

#Repost @runnismos #kasosisland #Kassos #myKassos #Kasos #mykasos #dodekanisa #greece #visitmygreece #visitgreece #summer2018 #summer

A post shared by ?????? (@mykassos) on

#kasos#kasosisland#nofilter#greeksummer #dodecanese

A post shared by George (@george_papstock) on

Armathia exotic island . . . #kassos #exotic #dodecanese #grecia #island #instasummer #beach #summerholidays #summerporn #kasos #armathia #excursion #nature_lovers #naturelovers #ig_greece #instalifo #instalike #picoftheday #instadaily #igdaily #ig_world #mediterranean

A post shared by Gréque (@runnismos) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;