23 νέες θέσεις για ένα λαμπρό μέλλον όσο και ο καλοκαιρινός ήλιος!
Μάθε περισσότερα!

Εντάξει, όλοι θα προτιμούσαμε να περνούσαμε και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού σε μία παραλία λιάζοντας το κορμάκι μας σε μία ξαπλώστρα και να χαλαρώνουμε ακούγοντας το κύμα να σκάει στην ακτή. Αλλά ποιος θα φροντίσει για να περνάμε εμείς ζωή και κότα όλο το καλοκαίρι; Οι γονείς μας; Για πόσο θα κουράζονται εκείνοι ώστε να έχουμε εμείς όσα θέλουμε; Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για να αράζουμε και οι θέσεις που θα βρεις παρακάτω θα στο αποδείξουν! Τσέκαρε και θα δεις πως υπάρχει και κάτι άλλο τόσο λαμπρό όσο ο καλοκαιρινός ήλιος και αυτό είναι το μέλλον σου!

1. Junior Java Developer @ Accenture Greece

Ναι, καλά διάβασες! Η Accenture, εταιρία παγκοσμίως ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών σε τομείς όπως strategy, consulting, digital, technology και operations και δραστηριότητα σε 120 χώρες, αναζητά Junior Java Developer. Σε αυτή τη θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα ακραία συναδελφικό κλίμα και ανάμεσα σε άτομα που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την εξέλιξή σου σε κάθε επίπεδο. Είσαι έτοιμος/η να χτίσεις μία καριέρα που θα σε ανταμείψει;

2. Customer Success Executive @ e-satisfaction

Αν έχεις πάθος με το να χτίζεις σχέσεις, να αναγνωρίζεις τις ανάγκες των ανθρώπων και να προσπαθείς να ανακαλύπτεις την καλύτερη λύση για την κάλυψη των αναγκών τους, τότε η e-satisfaction θα χαρεί πολύ να στείλεις την αίτησή σου. Πρόκειται για μία εταιρία με τρομερό κλίμα συναδελφικότητας, αστείρευτη δίψα για πρόοδο και εξέλιξη την οποία θεωρεί αδιανόητη χωρίς την ανάπτυξη των ανθρώπων της.

3. Junior Full Stack Web Developer @ QualityWeb

Έχεις τις γνώσεις και τις ικανότητες να αναλάβεις την θέση του Full stack Web Developer; Τέλεια! Η QualityWeb, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίας κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων στην Ελλάδα, σε αναζητά για να ενισχύσει την ομάδα της. Κάνε την αίτησή σου σε μία εταιρία που σου δώσει προοπτικές εξέλιξης και εφόδια για το μέλλον.

4. Junior .Net Developer @ Accenture Greece

Ναι, καλά διάβασες! Η Accenture, εταιρία παγκοσμίως ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών σε τομείς όπως strategy, consulting, digital, technology και operations και δραστηριότητα σε 120 χώρες, αναζητά Junior .Νet Developer. Σε αυτή τη θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα ακραία συναδελφικό κλίμα και ανάμεσα σε άτομα που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την εξέλιξή σου σε κάθε επίπεδο. Είσαι έτοιμος/η να χτίσεις μία καριέρα που θα σε ανταμείψει;

5. Junior Business Analyst @ Arhs Developments Hellas

Σε αυτή τη θέση θα αναλάβεις τον πολύ σημαντικό ρόλο της σύνδεσης των εταιρικών αναγκών και των απαιτήσεων των διεθνών πελατών. Θα έχεις την δυνατότητα να αναλαμβάνεις ποικιλία διαφόρων projects και να συνεργάζεσαι με business analysts διαφορετικών κουλτούρων. Ένας πολύ αποτελεσματικός και ευχάριστος τρόπος να εξελίσσεσαι και ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος.

6. Junior/Mid-level Front-End JavaScript Developer @ 100mentors

Η 100mentors είναι μία εταιρία που φέρνει σε επαφή φοιτητές από 17 διαφορετικές χώρες με μέντορες οι οποίοι είναι εκεί για να τους οποιαδήποτε ακαδημαϊκή και μη απορία έχουν. Πρόκειται για μία εταιρία με έναν πολύ όμορφο σκοπό και εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Αν είσαι ευδιάθετο άτομο με ομαδικό πνεύμα και κίνητρα, αν αγαπάς ή θα ήθελες να αγαπήσεις την EdTech, κάνε αίτηση!

7. Junior Java Developer @ Modelity

Μία ηγετική fintech εταιρία που συνεργάζεται με σημαντικές παγκόσμιες τράπεζες, αναζητά ταλαντούχο Java Developer για να αναλάβει αξιόλογους ρόλους στο τμήμα R&D. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα γίνει μέλος μιας ομάδας ειδικών και θα τους βοηθήσει στην ανάπτυξη διαφόρων συστημάτων. Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία και θα είναι κρίμα αν την χάσεις.

8. Junior Java Engineer for R&D Department @ EXUS

Η EXUS είναι μία software εταιρία με διεθνή δραστηριότητα. Η έδρα της βρίσκεται στο Λονδίνο, αλλά χρειάζεται έναν/ μία Java Engineer για το τμήμα έρευνας και καινοτομίας που βρίσκεται στην Αθήνα. Σε αυτήν την θέση θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολύ ενδιαφέροντα projects που σκοπό έχουν την συνεχή εξέλιξη και την καινοτομία. Θα έρθεις σε επαφή με νέες τεχνολογίες και θα εργάζεσαι δίπλα σε αξιόλογους ανθρώπους και ένα ευχάριστο περιβάλλον. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

9. Junior Full stack developer, ASP.NET Core @ INDICE

Η INDICE είναι μία software development & cloud computing εταιρία, βραβευμένη για τις υπηρεσίες της. Διαγράφει επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Βόρεια Αμερική. Αν θες να γίνεις μέλος της έμπειρης ομάδας της και να βοηθήσεις στην χάραξη μιας ακόμη πιο επιτυχημένης σταδιοδρομίας, τότε δες τί χρειάζεται να έχεις και κάνε την αίτησή σου!

10. Content Specialist @ Destsetters

Αν έχεις πτυχίο πάνω σε Media & Communication Science και αντιλαμβάνεσαι τους κανόνες του Marketing και του Content Strategy αυτή είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία για σένα. Ο τουριστικός κλάδος μπορεί να σου προσφέρει αρκετή έμπνευση για ωραίο περιεχόμενο και έτσι κάθε μέρα θα περνάει ευχάριστα. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

11. Junior Sales – Digital Account Manager @ Banasis

Η Banasis στοχεύει ψηλά και πιστεύει στην δύναμη της ομάδας. Γι’ αυτό φροντίζει για την εξέλιξή των υπαλλήλων της. Ψάχνει άτομο για την θέση Sales-Digital Account Manager που θα παρέχει αξία στους πελάτες της γεγονός που θα καταφέρει και μέσα από τις εκπαιδεύσεις από την Google & Facebook για τις οποίες φροντίζει η εταιρία. Κάνε την αίτησή σου και φτάσε ψηλά!

12. Business Developer @ Click&Boat

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος και ονειρεύεσαι να κάνεις την πρακτική σου στο Παρίσι; Να η ευκαιρία σου! Η Click&Boat ψάχνει για νέους οργανωτικούς, με ομαδικό πνεύμα και επικοινωνιακές δεξιότητες ώστε να εργαστούν στο κομμάτι του Business Development. Μην φοβηθείς να βιώσεις την επαγγελαμτική εμπειρία στο εξωτερικό και κάνε την αίτηση σου!

13. Junior Web Developer @ Destsetters

Η Destsetters είναι το πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο τουριστικών μαρκών με απόλυτη εξειδίκευση στην ξενοδοχειακή αγορά. Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις τότε αυτή η θέση είναι ό,τι πρέπει αφού μέσα από αυτή την θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς πάνω σε απαιτητικά projects. Πρόκειται για ένα start-up περιβάλλον και όπως καταλαβαίνεις τα περιθώρια εξέλιξης είναι μεγάλα!

14. Junior Graphic UX Designer @ QualityWeb

Έχεις γνώσεις Graphic Designer και ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία; Τέλεια! Η QualityWeb, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίας κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων στην Ελλάδα, αναζητά τον επόμενο Graphic UX Designer να ενισχύσει την ομάδα της. Κάνε την πρακτική σου σε μία εταιρία που σου δώσει προοπτικές εξέλιξης και εφόδια για το μέλλον.

15. Web Developer (PHP) @ Sleed

H Sleed είναι μία επιτυχημένη στον κλάδο της εταιρία, βραβευμένη πολλάκις για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της και ψάχνει για τον/την επόμενο/η Web Developer (PHP). Αν έχεις γνώσεις PHP. HTML, CSS & Javascript και θέλεις να δουλέψεις σε ένα ανταγωνιστικό και άκρως ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, τότε η θέση αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα!

16. Νέες θέσεις @ Delta Group

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Marketing ή Πωλήσεων, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα, ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι.

17. Junior Software Developer @ Telenavis S.A.

Η Telenavis είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη IT εταιρία που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και αναπτύσσει για τις εταιρίες ευρηματικές λύσεις υψηλής απόδοσης. Η εταιρία ειδικεύεται στο πολύ ενδιαφέρον κομμάτι της γεωγραφικής πληροφορικής και είμαστε σίγουροι πως δεν ακούς συχνά για θέσεις σε αυτόν τον τομέα. Έχεις αυτό που χρειάζεται;

18. Junior PHP, WordPress Developer @ iBS LTD

Αν θεωρείς τον εαυτό σου φιλόδοξο άτομο που μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση και να αναλάβει την ξεκάθαρη επικοινωνία οποιουδήποτε web development project τότε η θέση αυτή στην IBS είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για σένα. Είναι μία εταιρία ειδήμων στο Software Development γεγονός που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

19. Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

20. Junior Android Software Engineer @ INDICE

Η INDICE είναι μία software development & cloud computing εταιρία, βραβευμένη για τις υπηρεσίες της. Διαγράφει επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Βόρεια Αμερική. Αν θες να γίνεις μέλος της έμπειρης ομάδας της και να βοηθήσεις στην χάραξη μιας ακόμη πιο επιτυχημένης σταδιοδρομίας, τότε δες τί χρειάζεται να έχεις και κάνε την αίτησή σου!

21. Junior Quality Assurance 21. Engineer @ Motivian S.A.

Αν αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μία can-do στάση, δίνεις μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και έχεις εμπειρία σε έλεγχο web & mobile εφαρμογών, τότε καλύτερα να στείλεις την αίτησή σου στην Motivian. Μία εταιρία παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών που μέσα από τις εξελιγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, φροντίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ποιον δεν αρέσει να είναι μέλος μιας γ@μ@της ομάδας;

22. Νέες Θέσεις @ PROGRESSIVE ORGANISATION

Καταξιωμένη εταιρείες, κατέχοντας ενεργή θέση στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, επιθυμούν να καλύψουν διάφορες ειδικότητες πάνω στο Marketing και Πωλήσεις . Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία καθώς θα εξελίξεις skills οργανωτικότητας και επικοινωνίας καθώς και έρευνας και διαχείρισης καταστάσεων.

23. SECRETARY-ADMINISTRATIVE OFFICER @ ANAVATHMISI SA

Αν είσαι πολύ καλός/ή στην επικοινωνία (προφορικά και γραπτά), έχεις καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και του MS Office και αν έχεις και προηγούμενη εμπειρία σε τέτοια θέση τότε είσαι το κατάλληλο άτομο για την ANAVATHMISI SA, μία εταιρία που εδώ και 20 χρόνια παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε διάφορους τομείς.

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;