Ταϊλάνδη: Η ιστορία των παιδιών θα γίνει ταινία! Τι έχουν σκοπό να κάνουν με το σπήλαιο;

Από neolaia.gr Team 12 Ιουλίου 2018

Μεγάλη συγκίνηση για τη διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη.

Τα διεθνή μέσα δε σταμάτησαν λεπτό να μεταδίδουν όσα συνέβησαν στην Ταϊλάνδη τις τελευταίες μέρες!

Δώδεκα παιδιά και ο προπονητής τους έγινα πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως έχουν εγκλωβιστεί στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, έπειτα από επίσκεψη τους. Η ομάδα ποδοσφαίρου που απαρτίζεται από παιδιά ηλικίας 11 έως 16 ετών και ο 25χρονος προπονητής βρέθηκαν μέσα στο σπήλαιο για 18 μέρες και προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν για να μείνουν ζωντανοί.

Οι αρχές στην Ταϊλάνδη κινητοποιήθηκαν αμέσως και από τις 23 Ιουνίου πάλεψαν με τις δύσκολες συνθήκες για να καταφέρουν να σώσουν τα παιδιά και τον προπονητή. Το γεγονός προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία και άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμο βρέθηκαν στην περιοχή με σκοπό να βοηθήσουν και να στηρίξουν την επιχείρηση διάσωσης. Δύτες από την Αγγλία και τη Δανία έδωσαν ηχηρό παρόν ενώ και ο Elon Musk έστειλε ενισχύσεις καθώς δημιούργησε ένα μικρό υποβρύχιο που είναι ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις.

Ταϊλάνδη: Συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός των παιδιών και ο Elon Musk στέλνει ενισχύσεις! (video)

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η ιστορία των παιδιών κατάφερε να προκαλέσει τεράστι ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να ενδιαφέρονται ήδη δυο εταιρείες παραγωγής με σκοπό να κάνουν τη διάσωση τους ιστορία ενώ στην Ταϊλάνδη σκέφτονται να μετατρέψουν το σπήλαιο σε μουσείο για να μπορούν να το επισκέπτονται τουρίστες. Η μόνη ανησυχία που προκαλεί η δημιουργία του μουσείου είναι η επικινδυνότητα που μπορεί να έχει καθώς στην Ταιϊλάνδη υπάρχουν συγεκκριμένοι μήνες όπου η βροχή τα «σκεπάζει» όλα και δε θέλουν να ρισκάρουν την ασφάλεια κανενός.

Τα 12 παιδιά πάντως έχουν ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και με τη βοήθεια ειδικών προσπαθούν να ξεπεράσουν όλο αυτό που τους συνέβη!

Στο Twitter υπάρχουν διαφόρων ειδών αναρτήσεις και συγκεντρώσαμε κάποιες από αυτές που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα:

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486