Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Άφησαν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ για να δουν αγώνα! (video)
Δεν μένουν ασυγκίνητοι ούτε οι πολιτικοί ηγέτες από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Μπορεί η παγκόσμια οικονομία να «γλέγεται» αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 είναι αυτό που τραβά τα βλέμματα όλων.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμο αλλά ποιος θα το περίμενε πως και οι πολιτικοί αρχηγοί μεγάλων κρατών θα άφηναν στην άκρη σημαντικές υποθέσεις για να παρακολουθήσουν τα τελευταία λεπτά του κρίσιμου αγώνα μεταξύ της Αγγλίας και της Κροατίας.

Χθες διεξήχθη στην Ρωσία ο ημιτελικός που θα έκρινε τον αντίπαλο της Γαλλίας για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η αγωνία ήταν μεγάλη. Εκτός από τον ημιτελικό, είχαμε και τη Σύνοδο του NATO στις Βρυξέλλες όπου οι πολιτικοί ηγέτες των κρατών κλήθηκαν να συζητήσουν για την οικονομική συμμετοχή των κρατών-μελών στη συμμαχία αλλά και για διάφορες στρατηγικές. Όμως, στο μυαλό όλων φάνηκε να είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Αυτές είναι οι ομάδες που θα δούμε στον τελικό!

Πολιτικοί ηγέτες όπως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Άνγκελα Μέρκελ και η Τερέζα Μέι παρακολούθησαν από το κινητό του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου  τα τελευταία λεπτά του αγώνα, αφού τους τον έδειξε με live streaming.

Όλοι μαζί μαζεύτηκαν γύρω από το κινητό και παρακολούθησαν τον αγώνα, αλλά η Τερέζα Μέι ήταν αυτή που είχε τη μεγαλύετρη αγωνία. Μόλις είδαν το τελικό αποτέλεσμα πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να παρηγορήσουν την πρωθυπουργό της Βρετανίας με τα κλασσικά λόγια παρηγορίας αλλά και με ένα χτύπημα στην πλάτη.

Δες το σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter:

Μέχρι στιγμής τα προγνωστικά δείχνουν πως η Γαλλία θα είναι η μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην Κροατία καθώς έχει κάνει την ανατροπή και όλοι περιμένουν με αγωνία τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού που θα γίνει στη Μόσχα, την Κυριακή, 15 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;