Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Αυτές είναι οι ομάδες που θα δούμε στον τελικό!
Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έκρυβε ανατροπές!

To Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 μας έκρυβε πολλές εκπλήξεις και πολλοί ήταν αυτοί που απογοητεύτηκαν εχθές στα γραφεία στοιχημάτων.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνίστηκαν 32 ομάδες και κάθε χώρα ξεχωριστά που βρέθηκε στα γήπεδα της Ρωσίας προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, με σκοπό να βρεθεί κοντά στο χρυσό τρόπαιο και να ανακυρηχτεί παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Υπήρξαν ομάδες που απογοήτευσαν όπως η Αργεντινή ( ο Μέσι για κάποιον λόγο δεν τα πάει καλά όταν παίζει για τη χώρα του), η Πορτογαλία και η Ισπανία αλλά υπήρξαν και χώρες που κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον όπως η Ιαπωνία και η Κολομβία.

Μετά από πολλούς αγώνες και αγωνία, η Γαλλία και η Κροατία θα είναι οι δυο χώρες που θα αναμετρηθούν με σκοπό να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου στον παγκόσμιο χάρτη.

Ο χθεσινός ημιτελικός έκρυβε πολλές ανατροπές, καθώς η Κροατία βρέθηκε απέναντι στην Αγγλία – η οποία ήταν απόλυτο φαβορί- και ενώ όλοι περίμεναν να δουν τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας να πανηγυρίζουν για την πρόκριση, είδαν τελικά τους Κροάτες να κερδίζουν 2-1 έπειτα από την παράταση που δόθηκε.

Για τους Άγγλους η ήττα ήταν βαριά, καθώς όλοι περίμεναν πως θα το τρόπαιο της διοργάνωσης, ότι θα βρεθεί στη χώρα τους, και μάλιστα είχε δημιουργηθεί hashtag που έλεγε #bringithome (φέρτε το πίσω) αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει.

Ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς και οι παίκτες πανηγύρισαν στο γήπεδο και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Κροατίας που θα βρεθεί στον τελικό παγκοσμίου κυπέλλο. Λέτε το παραμύθι της να συνεχιστεί και να σηκώσει το χρυσό αγαλματίδιο ή μήπως η Γαλλία θα καταφέρει να στεφθεί για μια ακόμη φορά παγκόσμια πρωταθλήτρια;

Όλα αυτά θα τα μάθουμε την Κυριακή 15 Ιουλίου!

Δες ορισμένες φάσεις από τον αγώνα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δες και αυτό: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Η ανατομία της στρογγυλής θεάς! Τι διαφορετικό έχει η μπάλα του Μουντιάλ; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;