ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Μάθε μέχρι πότε μπορείς να κάνεις ένσταση!

Από neolaia.gr Team 12 Ιουλίου 2018

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Δείτε αναλυτικά!

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2018. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού και δόθηκαν λίγα 24ωρα προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων.

Παρότι πέρσι οι διαδικασίες για το πρόγραμμα είχαν ήδη ολοκληρωθεί περί τα τέλη της άνοιξης, φέτος ο Οργανισμός επικεντρώθηκε σε άλλα προγράμματά του και έτσι το ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2018, άργησε πάρα πολύ να προκηρυχθεί και οι ωφελούμενοι άργησαν να λάβουν τα νέα.

ΟΑΕΔ: Επίδομα διαθεσιμότητας – Τι είναι και ποιοι το δικαιούνται;

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 11.07.2018 και ώρα 11:00 μέχρι την 13.07.2018 και ώρα 23:59.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 16.07.2018 και ώρα 13.00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων. Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.