Θερινές εκπτώσεις 2018: 5 tips για να μη χάσεις τη μπάλα!
Στις θερινές εκπτώσεις 2018 πρέπει να δείξεις χαρακτήρα!

Οι θερινές εκπτώσεις 2018 έχουν ξεκινήσει και όλοι προσπαθούν να βρουν items που θα προσθέσουν στην καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα.

Οι θερινές εκπτώσεις 2018 ξεκίνησαν στις 9 Ιουλίου και αναμένεται να τελειώσουν στις 31 Αυγούστου, οπότε έχεις άπλετο χρόνο για να κάνεις έρευνα αγοράς και να αποκτήσεις πράγματα σε χαμηλότερη τιμή, από την αρχική που τα είχες βρει.

Η λέξη «εκπτώσεις» φαίνεται πως χτυπά ένα συγκεκριμένο νεύρο του εγκεφάλου και όποτε την ακούμε, θέλουμε ξαφνικά να βρεθούμε στα μαγαζιά και να αγοράσουμε δίχως έλεος ότι δούμε μπροστά μας. Όμως, αυτό δεν είναι καλό.

Οι εκπτώσεις έχουν τη μεγάλη χαρά να μας παραπλανούν πολλές φορές και εμείς γινόμαστε σύγχρονοι αργοναύτες που προσπαθούμε να αγνοήσουμε τις φωνές των τιμών αλλά δε γίνεται!

Αυτά είναι, λοιπόν, τα 5 tips, για να μη χάσεις τη μπάλα στις θερινές εκπτώσεις 2018! 

1.Ξεκίνα από τη ντουλάπα σου! 

Η ντουλάπα σου ξέρει τι έχεις και τι δεν έχεις. Κάνε μια επίσκεψη και δες τι χρειάζεσαι. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις ανάγκες σου και σε παρακαλώ μην πάρεις τα ίδια και τα ίδια.

2.Κάνε έρευνα αγοράς! 

Ξεκίνα από το internet. Θα δεις τα κομμάτια που παίζουν και θα κάνεις σύγκριση τιμών. Αν δεν είσαι άνετη κάνοντας τις αγορές σου ηλεκτρονικά, τότε τσέκαρε τι υπάρχει και έπειτα πήγαινε στα μαγαζιά της επιλογής σου.

3.Η επιλογή του item είναι σημαντική. 

Μην παρασύρεσαι από όλα τα trends που βλέπεις στα social media. Οκ, όλα είναι ωραία και καλά, αλλά τα χρειάζεσαι πραγματικά; Κάνε τη σωστή επιλογή και διάλεξε πράγματα που θα σε κολακεύουν και ταιριάζουν στο στιλ σου.

4.Κάποια items θα τελειώσουν γρήγορα! 

Αν δεις κάποιο κομμάτι που σου «κλείνει» το μάτι και φοβάσαι πως δε θα υπάρχει σε λίγο καιρό, μη διαστάσεις να το πάρεις. Απλά να ξέρεις πως μερικές φορές είναι μύθος ότι κάποια κομμάτια τελειώνουν. Και να σου πως κάτι στην τελική, if it’s meant to be, it will be!

5.Μην κινηθείς «κλασσικά». 

Η αλήθεια είναι πως πολλοί αναφέρουν σαν tip τη διαχρονικότητα ενός ρούχου. Εγώ θα σου πως πως στις εκπτώσεις έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς, καθώς υπάρχουν items που ίσως να μην αγόραζες υπό άλλες συνθήκες.Οπότε για να μην το τολμήσεις τώρα που είναι ευκαιρία; Στην τελική, αν δε σου αρέσει κάτι θα βρεις να το κάνεις!

Δες και αυτό:  Θερινές εκπτώσεις 2018: Αυτά είναι τα ολόσωμα μαγιό που πρέπει να αποκτήσεις! (Online Αγορά)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;