Survivor 2018: Ο Αγόρου έκανε αποκαλύψεις! Τελικά γιατί πρήστηκε; (video)
Μπορεί να ήταν φαβορί στο Survivor 2018 αλλά τελικά αποχώρησε!

Το Survivor 2018 πλησιάζει στο τέλος!

Ο Νικόλας Αγόρου αποχώρησε από το Survivor 2018 και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως ο τελικός θα έχει «άρωμα γυναίκας», με εξαίρεση τον Ηλία Γκότση που έχει αναδειχθεί σε φαβορί.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 2018 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor ΠΑΝΟΡΑΜΑ και μίλησε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι επιβίωσης. Μεγάλη εντύπωση είχε προκαλέσει στο τηλεοπτικό γεγονός, ότι οι παίκτες είχαν ξαφνικά πρηστεί, παρά το γεγονός πως είχαν χάσει αρκετά κιλά κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και ο Νικόλας έκανε την αποκάλυψη.

«Έκαψα ότι λίπος είχα. Μετά καις τους μυς. Μετά είχαν τον τραυματισμό και έκανα ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να παίξω. Αυτές με έκαναν να πρηστώ. «Τρελάθηκε» ο οργανισμός μου. Δεν είμαι γυμνασμένος αυτή τη στιγμή. Έχει ταλαιπωρηθεί το κορμί μου», είπε στην παρουσιάστρια.

Mε λίγα λόγια, είπε πως οι ενέσεις κορτιζόμνης ήταν υπεύθυνες για το πρήξιμο που είδαμε και σίγουρα θα ήταν σχετικές και με το πρήξιμο των άλλων παικτών, μιας και η κορτιζόνη μπορεί να προκαλέσει το συγκεκριμένο σύμπτωμα. Μεταξύ άλλων σχολίασε και διάφορες στιγμές στο παιχνίδι αλλά και παίκτες.

Έτσι ήταν πριν μπει στο παιχνίδι:

LOVED BY FEW•HATED BY MANY•RESPECTED BY ALL

A post shared by • ΑΓΟΡΟΥ • ?? (@nikolas_agorou) on

Να σου θυμίσουμε πως ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης ή η παίκτρια που θα πάρει τον τίτλο του Έλληνα Survivor 2018. Τα spoilers λένε πολλά και μέχρι στιγμής η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως «μαζεύει» όλες τις ψήφους και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα είναι εκείνη που θα σηκώσει το τρόπαιο.

Πέρυσι το μεγάλο έπαθλο του Survivor, σήκωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και από τότε είδε την καριέρα του να απογειώνεται! Άραγε θα έχει την ίδια τύχη και ο φετινός νικητής;

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

Δες και αυτό: Survivor 2018: Η κίνηση του Νικόλα Αγόρου άφησε τους παίκτες άφωνους! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;