Μοντέλο του Instagram δέχτηκε επίθεση από καρχαρία και ΕΥΤΥΧΩΣ γλίτωσε! (photos)
Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα!

Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να παίζουμε με κάποια πράγματα!

Η 19χρονη, Katarina Zarutskie, είναι μοντέλο του Instagram και φοιτήτρια νοσηλευτικής, από την Καλιφόρνια. Το κορίτσι αποφάσισε να πάει στις Μπαχάμες με την οικογένεια του αγοριού της για διακοπές και όπως κάθε μοντέλο, έτσι και εκείνη αποφάσισε να απαθανατίσει τις στιγμές της με σκοπό ν ατης αναρτήσει στο λογαριασμό της.

Μια φωτογραφία που ήθελε να βγάλει παραλίγο να της κοστίσει το χέρι της, καθώς αποφάσισε να βουτύξει στα γαλαζοπράσινα νερά όπου «αράζουν» καρχαρίες. Το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται αρκετά ήρεμο και έτσι πήρε την απόφαση να κολυμπήσει ανάμεσα τους.

Όμως, ένας καρχαρίας φαίνεται πως δεν ήθελε να συμμετάσχει στη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να της δαγκώσει το χέρι. Εκείνη αντέδρασε ψύχραιμα, καθώς δεν ήθελε να αναστατώσει τους υπόλοιπους καρχαρίες και βγήκε αμέσως από το νερό.

Αμέσως πήγε στο ιατρικό κέντρο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και το τραύμα δεν ήταν τόσο σοβαρό. Και φυσικά αυτό που έκανε μετά ήταν να αναρτήσει τις φωτογαρφίες και να περιγράψει την εμπειρία της. Δεν κατηγόρησε τον καρχαρία που της επιτέθηκε, διότι θώρησε πως ήταν φυσιολογική η κίνηση του και είπε πως εκείνη μπήκε στο φυσικό του περιβάλλον, οπότε ήταν λογικό να ταραχτεί.

Μην κάνετε τέτοια πράγματα, παιδιά! Προσοχή!

Δες τις εικόνες:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;