Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία- Νεφέλη Γαζή: Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα! Η επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν!

Από neolaia.gr Team 11 Ιουλίου 2018

Δείτε τι λέει η πλευρά του Άνθιμου Ανανιάδη για το συμβάν!

Το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας με περιπολικό, μετά από έντονο καυγά που είχαν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι που πριν από 2,5 μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί, αλληλομηνύθηκαν εξαιτίας του συμβάντος.

Η επίσημη ανακοίνωση που έφτασε στο neolaia.gr από το Γραφείο Τύπου που εκπροσωπεί τον Άνθιμο Ανανιάδη, αναφέρει:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του.

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπουν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο.χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκλησή μας.

Με εκτίμηση
Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη.»

Δείτε αναλυτικά: Η πριγκίπισσα Charlotte την «είπε» στους παπαράτσι με τον πιο χαριτωμένο τρόπο! (video)