7+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν είσαι φοιτητής ψυχολογίας!
Αν ετοιμάζεσαι να γίνεις ψυχολόγος, δες αυτές τις ταινίες!

Υπάρχουν ταινίες για όλα τα γούστα!

Σου αρέσει η ψυχολογία; Μήπως σπουδάζεις ψυχολογία ή κάτι σχετικό; Τότε σίγουρα πρέπει να δεις κάποιες ταινίες που αφορούν αυτό που σπουδάζεις ή που σου αρέσει, ρε παιδί μου!

Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να δεις:

1.28 Days

Μια αλκοολική συγγραφέας καταδικάζεται να περάσει 28 μέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης. Στην αρχή βλέπει αρνητικά τους πάντες και τα πάντα, σταδιακά όμως την κερδίζει η συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να μπορέσουν να ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

2.A Beautiful Mind

Η πορεία του Τζον Νας, ιδιοφυίας στα μαθηματικά, από την αρχή της καριέρας του και τη διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού του που τον οδήγησε στη σχιζοφρένεια, ως και το θρίαμβο της θεραπείας και τη βράβευσή του με το βραβείο Νόμπελ.

3.The Blind Side

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Michael Lewis, «The Blind Side: Εξέλιξη του παιχνιδιού”. Ένας φτωχός, ευτραφής και χωρίς ανώτερη μόρφωση έφηβος προσλαμβάνεται από μια μεγάλη σχολή ποδοσφαίρου στην οποία γίνεται φροντιστής με σκοπό την ακαδημαϊκή και αθλητική επιτυχία στο πρωτάθλημα NFL.

4.Enough

Μια κακοποιημένη γυναίκα (Lopez) ανακαλύπτει οτι ο άντρας των ονείρων της, τον οποίο παντρεύτηκε δεν ήταν αυτός που πραγματικά νόμιζε. Η ίδια και η κόρη της προσπαθούν να ξεφύγουν και τότε ξεκινάει ενα αδιάκοπο κυνηγητό. Θέλοντας να προστατέψει την κόρη της, μια απόφαση φαίνεται αποτελεσματική: να τον σκοτώσει…

5.Good Will Hunting

Ο Will Hunting είναι ένας νέος, που όπως οι περισσότεροι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι, αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικής επανένταξης. Μοιάζει αλλόκοτος, απροσάρμοστος και ανίκανος να συνδεθεί και να ακολουθήσει τους κανόνες της μικρής κοινωνίας στην οποία ανήκει. Μπορεί να είναι ξεχωριστός και το ταλέντο που έχει να την καθιστά μοναδικό και άξιο όμως, ο ίδιος προτιμάει να αναλώνεται σε μια άλλη ζωή, ελεύθερη και με νομοταξικά προβλήματα καθώς, του είναι αδύνατον να θέσει τον εαυτό του σε καλούπια.

6.Identity

Μια νύχτα με τρομακτική καταιγίδα, δέκα ταξιδιώτες, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκουν καταφύγιο σε ένα έρημο μοτέλ. Όταν, όμως ένας-ένας αρχίζουν να δολοφονούνται μυστηριωδώς, οι παγιδευμένοι υποπτεύονται ότι ίσως δεν βρέθηκαν εκεί κατά σύμπτωση. Η τρομαχτική αλήθεια, που ξεπερνά κάθε φαντασία, κρύβεται στην ταυτότητα του δολοφόνου.

7.Memento

Η φριχτή δολοφονία της συζύγου ενός πρώην στελέχους ασφαλιστικής επιχείρησης, του έχει προκαλέσει μια σπάνια πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις μνήμης. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να θυμάται όσα του έχουν συμβεί τα τελευταία 10-15 λεπτά της ζωής του. Εκτός αυτού θέλει μόνος του να λύσει τον γρίφο και να ανακαλύψει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

+1.Seven

Ο Ουίλιαμ Σόμερστ, είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που βρίσκεται στα πρόθυρα της σύνταξης. Τον αναγκάζουν να εκπαιδεύσει τον ορμητικό και ανυπόμονο αντικαταστάτη του και έτσι γίνεται δίδυμο με τον ντετέκτιβ Ντέιβιντ Μίλς σε μια έρευνα που παρασύρει όλο και πιό βαθιά στον διεστραμμένο κόσμο ένος πανούργου και σχολαστικού εγκληματία που διαλέγει και δολοφονεί τα θύματα του με βάση της επτά θανάσιμες αμαρτίες: Αδηφαγία – Απληστία – Οκνηρία- Ζηλοτυπία – Οργή – Φιλαυτία -Λαγνεία.

 

Δες και αυτό: 10 ταινίες που σου δείχνουν ότι ο καλοκαιρινός έρωτας υπάρχει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1