Ταϊλάνδη: Μεγάλη επιτυχία - Διασώθηκαν όλα τα παιδιά από το σπήλαιο
Τα παιδιά είναι ασφαλή και οι αρχές στην Ταϊλάνδη έκαναν σπουδαία δουλειά!

Η Ταϊλάνδη κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα σε παγκόσμιο επίπεδο, έπειτα πό τη συγκλονιστική είδηση που αφορούσε τον εγκλωβισμό 12 παιδιών και του προπονητή τους σε σπήλαιο.

Πλέον, οι αρχές μπορούν να ηρεμήσουν καθώς, μετά από 18 ημέρες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και τα 12 παιδιά που «αιχμαλωτίστηκαν» στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, αλλά και τον προπονητή τους. Τα παιδιά είναι όλα ασφαλή και ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο και να τους δώσουν τις κατάλληλες βοήθειες, τόσο σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και της αρχές της Ταϊλάνδης, οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας μαζί με έμπειρους δύτες από την Βρετανία και τη Δανία, κατάφεραν να βγάλουν όλα τα παιδιά ακέραια και μαζί και ο προπονητής τους. Μέσω τριών φάσεων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα παιδιά, και σήμερα έγινε η ολοκλήρωση της τρίτης φάσης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στις 23 Ιουνίου, ένας προπονητής και τα 12 παιδιά της ομάδας ποδοσφαίρου που είχε αναλάβει, βρέθηκαν στο σπήλαιο  Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη για να το εξερευνήσουν. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν εκεί. Για κακή τους τύχη όμως ξέσπασε μπόρα και εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης, η είσοδος του σπηλαίου έκλεισε με αποτέλεσμα να μην έχουν τρόπο διαφυγής από πουθενά. Προσπάθησαν να βρουν κάποιο σημείο όπου θα μπορέσουν να αναπνεύσουν και ευτυχώς, οι αρχές αντέδρασαν γρήγορα και προσπάθησαν να κάνουν ότι καλύτερο για τον άμεσο απεγκλωβισμό τους.

Πλέον τα παιδιά είναι καλά και η είδηση έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;