Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Δυναμική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο 13 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Δυναμική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο 13 Ιουλίου

Σε σκληρή μάχη, σκοτάδι και φως

Από την Λίλιαν Σίμου

Καλοκαίρι περιπετειών και ανακατατάξεων, όπου σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει, εν μέσω ανάδρομης κίνησης του Άρη, Ουρανού στον Ταύρο και Χείρωνα στον Κριό, έχουμε την πρώτη από τις τρεις εκλείψεις της εποχής (γεγονός λιγότερο σύνηθες, καθώς συνήθως οι εκλείψεις είναι σε ζεύγη).

Η πρώτη λοιπόν, ανοίγει και προϊδεάζει για την σειρά εκλείψεων που θα επακολουθήσουν τον επόμενο χρόνο και τον μεθεπόμενο, στον άξονα Καρκίνου –Αιγόκερου. Άξονας την αρχής και του τέλους, δηλαδή της κυοφορίας νέων ιδεών, προγραμμάτων, προοπτικών, και της κορύφωσης ή αλλιώς ολοκλήρωσής τους.

Κάτι ξεκινά και κάτι τελειώνει, ολοκληρώνει τον κύκλο του αυτή την εποχή.

Για τον λόγο αυτό και τα πολλά προβλήματα, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις του καλοκαιριού, είναι μία σεισμική δόνηση προκειμένου να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη, να δώσουμε μία νέα ευκαιρία στη ζωή μας, να αλλάξουμε όσα δεν αποτολμούσαμε ως χθες…

Η πρώτη των εκλείψεων, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 13 Ιουλίου, λίγο πριν τις 6 π.μ.

Μία ιδιαίτερη έκλειψη που έρχεται να αγγίξει τα βαθύτερα σημεία του ψυχισμού μου, αντιπαλεύοντας το φως και το σκοτάδι της ψυχής ή της ζωής μας…

Κι αυτό θα φανεί από τα βασικά της χαρακτηριστικά.

– Η έκλειψη είναι στην 20η του Καρκίνου 41’, δηλαδή μόλις στην αρχή του τρίτου δεκανού. Η σύνοδος του Ηλίου με τη Σελήνη, βρίσκεται σε αντίθεση ακριβείας προς τον Πλούτωνα και την Μαύρη Σελήνη.

– Ο Ωροσκόπος του χάρτη της έκλειψης είναι σε σύνοδο με τον λαμπερό αστέρα Σείριο.

– Δύο είναι τα επικρατέστερα στοιχεία στον χάρτη: η γη και το νερό.

– Ο Ωροσκόπος βρίσκεται σε τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα.

– Η έκλειψη είναι σε τρίγωνο προς το Μεσουράνημα.

– Το Μεσουράνημα βρίσκεται στην μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης.

– Ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του Νερού κι ένα στα ζώδια της Γης, σηματοδοτούν την εναρμόνιση που πρέπει να επέλθει, όταν υλοποιήσουμε την έμπνευσή μας.

– Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι σε κύριες όψεις προς τον Χείρωνα και προς τον Ουρανό.

Ένα διαφορετικό τοπίο περιγράφει μέσα στο ανατρεπτικό καλοκαίρι η συγκεκριμένη έκλειψη. Για να συνοψίσω, το συμπέρασμα που προκύπτει από τα βασικά της χαρακτηριστικά, σκιαγραφεί μία περίοδο έντονου συγκινησιακού φορτίου, όπου το όνειρο, το όραμα, η ουτοπία, παίρνουν τελική μορφή ή απομυθοποιούνται. Η αποδόμηση όμως είναι σκληρή και πικρή.

Καθώς οι ευαισθησίες μας περιορίζουν την κρίση και τη λογική, θα χρειαστεί να τις υποσκελίσουμε, με στόχο να αντιμετωπίσουμε την δολιότητα, τις παρασκηνιακές κινήσεις, τη χειριστική συμπεριφορά, τα σκοτεινά συμφέροντα που χρησιμοποιούν αυτές ακριβώς τις ευαισθησίες.

Όσοι έχουν γίνει «δικοί μας άνθρωποι» και με την οικειότητα απέκτησαν την άνεση να εισβάλουν δίχως συναίσθημα στη ζωή μας, χρειάζεται πλέον να προσδιοριστούν.

Όσοι τρέφονταν από το προσωπικό μας φως, αλλά δεν είχαν να επιστρέψουν παρά σκοτάδι, ας απομακρυνθούν πλέον. Υπάρχει πλήρης διαχωρισμός σχέσεων.

Συναισθήματα όπως ο φόβος, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί να έγιναν η γέφυρα προκειμένου να χαθεί η αυτονομία μας.

Η πίεση των ημερών, μπορεί να φέρει κάποια σημαντικά δώρα… Η έμπνευση θα ανοίξει ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο, ακόμη κι αν έχουμε ψυχικό κόστος, αυτό της απώλειας, κλείνοντας την πόρτα στο παρελθόν.

Η δημιουργική έμπνευση, θα οδηγήσει στην πρακτική μορφοποίηση ιδεών, άρα στην υλοποίηση ενός ονείρου, ενός στόχου. Θα είναι η πηγή αναζωογόνησης, αυτό το όνειρο. Θα αντλήσουμε δυνάμεις προκειμένου να κυοφορήσουμε το νέο μας έργο.

Θα χρειαστεί να έχουμε σθένος, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ζήλια, αντιπαλότητα, αθέμιτο ανταγωνισμό, κακεντρέχεια.

‘Ο,τι μας έχει τραυματίσει, μας έχει κάνει πιο δυνατούς και αποφασιστικούς (Δεσμοί της Σελήνης με τον Χείρωνα και τον Ουρανό). Θα σπάσουμε την στασιμότητα, θα ακολουθήσετε νέα τακτική, θα οργανώσουμε διαφορετικά τα μελλοντικά μας βήματα.

Η σύγκρουση αυτή έχει σε δώσει:

Σε πρακτικό επίπεδο, δυσκολίες ή ρήξη σε συνεργασίες και αλλαγή επαγγελματικού στόχου. Απαλλαγή από ένα εργασιακό περιβάλλον στείρο ή δολοπλόκο.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει κάθε σημαντική σχέση, που είτε αναζωογονείται όταν υπάρχει βάση και ουσία, είτε διαλύεται και καθαρίζει το τοπίο της ζωής μας…Απαλλαγή από τοξικούς ανθρώπους.

Σε καρμικό επίπεδο, έχουμε καύση και ανανέωση της καρμικής μας αποστολής. Η καύση θα φέρει απαλλαγή από ένα φαύλο κύκλο θυματοποίησης και εκμετάλλευσης σε σχέσης άμεσου ενδιαφέροντος.

Σε πνευματικό επίπεδο, θα έχουμε την δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε την αιώνια μάχη του φωτός με το σκότος, ξεκινώντας από την εσωτερική μας κάθαρση και φέρνοντας τελικά την απελευθέρωση ψυχής και πνεύματος σε μας και σε όποιον μας περιβάλλει. Χρειάζεται όμως, αρκετή εσωτερική δουλειά αυτές τις μέρες, διαλογισμός, προσευχή, ενδοσκόπηση, με όποιον τρόπο μπορούμε να ενεργήσουμε.

Για την Ελλάδα

Στις πολιτικές εξελίξεις, σε μία ακόμη ταραγμένη εποχή για την Ελλάδα, η έκλειψη στον γενέθλιο χάρτη της χώρας, θα είναι σε αντίθεση προς τον Ποσειδώνα της χώρας και στον τρίτο τομέα.

Ενώ στο προγνωστικό της εποχής, η έκλειψη είναι στον δέκατο τομέα της χώρας.

Στην ανάλυση γενέθλιου και προγνωστικού χάρτη σε συνάρτηση με την σημαντική αυτή έκλειψη, έχουμε αλλαγές σε θέματα της ναυτιλίας και των νομικών υποθέσεων.

Αναταράξεις και ψεύδη, βγαίνουν στην επιφάνεια προφανώς, αν και χειρισμοί από κάποιους που έχουν τη δύναμη της διαπλοκής στα χέρια της, θα προσπαθήσουν να αποκρύψουν στοιχεία.

Η συγκεντρωτική εξουσία που μπορεί να έχει σχέση με παράγοντες της ναυτιλίας ή του νόμου, θα επιδιώξει να σκεπάσει πληροφορίες. Πιστεύω όμως, καθώς η έκλειψη πάντα αποσκοπεί στην διαλεύκανση υποθέσεων, δεν θα υπάρξει επιτυχία σ’ αυτό.

Θα έχουμε κυβερνητικές αναταράξεις, κάτι που θα ενισχυθεί από την επόμενη έκλειψη, και κατά συνέπεια, θα είναι πολύ πιθανόν, να διαπιστώσουμε κλυδωνισμούς στο κυβερνητικό σχήμα ή αστάθεια και στην ίδια την κυβέρνηση. Θα φανεί πως υπάρχει ένας αδυσώπητος αγώνας για την θέση εξουσίας, όπου θα κατηγορηθεί η αντιπολίτευση, της οποίας κάποια αθέμιτα μέσα ίσως βγουν στην επιφάνεια.

Στους πολίτες, θα υπάρχει προσπάθεια επιρροής με τα ΜΜΕ, αγγίζοντας το συγκινησιακό τους πεδίο. Ωστόσο, αν είμαστε παρατηρητικοί, θα αντιληφθούμε λεπτομέρειες που θα μας προσγειώσουν και θα αποφύγουμε την επιρροή από κάθε πλευρά. Θα γράφονται και θα λέγονται πολλά. Στο χέρι μας είναι να αναλύουμε αντικειμενικά, προσγειωμένα και να κατανοούμε ποιος ωφελείται από την αναστάτωση.

Εξάλλου, το Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της γης, δίνει την πληροφορία πως χρειάζεται να μην είμαστε ρομαντικοί ή ευεπηρέαστοι, αλλά να αναζητάμε απτά αποτελέσματα ή πρακτικές λύσεις.

Η ένταση συσσωρεύεται και θα ξεσπάσει κυρίως μετά το καλοκαίρι. Ίσως οι αντιδράσεις τότε να εκπλήξουν τους κυβερνώντες ή να μας επιφυλάσσουν οι κυβερνώντες εκπλήξεις (προφανώς όχι ευχάριστες). Προς το παρόν, είναι ένα παιχνίδι σκιών, όπου κάποιες φορές αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει και άλλες όχι. Σίγουρα, αν είμαστε παρατηρητικοί, θα κατανοήσουμε.

Η ζωδιακή μοίρα της έκλειψης, κατά τον αγαπημένο δάσκαλο και φιλόσοφο, Ντέην Ρουντγίαρ, περιγράφεται σαν ένα καλλιτεχνικό έργο που θα έχει εξέλιξη, άνοδο, αναδεικνύοντας τις ανθρώπινες αξίες μέσω της Τέχνης. Η ποιότητα του έργου αυτού οδηγεί στην προσωπική επίτευξη.

Ας μην ξεχνάμε πως μας οδηγεί, ο φωτεινός αστέρας Σείριος, αυτός που κάποτε ήταν άστρο-οδηγός στις μυήσεις του ιερατείου των Φαραώ. Και στηρίζεται από το Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του Νερού, με τον Δία και τον Ποσειδώνα… Φωτεινοί μας οραματισμοί λοιπόν, εν όψη της πρώτης έκλειψης!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους:

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη αγγίζει τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Φέρνει στο φως αντιπαραθέσεις, περιουσιακές διευθετήσεις και σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε υπάρξει έντιμοι, η εποχή αυτή θα σας βοηθήσει. Αν είστε εμπλεκόμενοι σε παρασκηνιακές ενέργειες, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε στο απυρόβλητο.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των σχέσεων. Θέματα με την κατοικία, με αλλαγές στο σπίτι ή στην πατρική περιουσία, είναι στα ενδιαφέροντα των ημερών.

Στον κοινωνικό σας χώρο διακρίνεστε, αλλά και δημιουργούνται αντιπαλότητες που προσπαθούν να σας εμποδίσουν με δόλια μέσα. Μην παρασύρεστε από πεπαλαιωμένες ιδέες, ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείτε να ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Δώρο της έκλειψης:

Θα ονειρευτείτε ξανά, με έμπνευση και στόχο να κυοφορήσετε την νέα αρχή. Πρακτικές απολαβές θα σας ενδυναμώσουν.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Διατηρείτε την επικοινωνία με ανθρώπους ευαίσθητους, δεκτικούς και σαφείς. Αποφύγετε τους δογματικούς, τους εμμονικούς και εκείνους που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη σκέψη σας και τις επιλογές σας.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό ή σας ταλαιπωρούν, γιατί δεν ικανοποιούν βαθύτερους πόθους. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν.

Το δώρο της έκλειψης:

Βρίσκετε ισορροπία συναισθηματική και αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για περισσότερο δημιουργική δουλειά. Γόνιμες ιδέες.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι απολαβές είναι το βασικότερο ενδιαφέρον. Κέρδη και απώλειες από τις επιλογές που έγιναν στο παρελθόν. Πώς πρέπει να κινηθείτε; Τι να θυσιάσετε; Ανακαλύψτε αυτό που αξίζει περισσότερο για σας και εστιαστείτε στον στόχο..

Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, αλλά μην κάνετε ένα ριψοκίνδυνο βήμα άμεσα. Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας, με ιδέες νέες για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας. Σημαντικό είναι να μην επενδύσετε ριψοκίνδυνα και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας για να κρίνετε σωστά τις επενδύσεις.

Το άγχος για το σπίτι ή θέματα της οικογένειας, θα φανεί πως ήταν υπερβολικό. Η ισορροπία επανέρχεται σταδιακά.

Το δώρο της έκλειψης:

Θα αντιληφθείτε πως είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζατε. Υπάρχει βάση σε ό,τι σχεδιάζετε και η έμπνευσή σας δεν στερείτε λογικής κρίσης.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;