20 ρομαντικές ταινίες που όλοι πρέπει να δούμε κάποια στιγμή
Ταινίες γεμάτες έρωτα!

Οι ταινίες που μιλούν για έρωτα είναι πάντα υψηλά στις προτιμήσεις των σινεφίλ!

Δεν βλέπουν μόνο οι γυναίκες ρομαντικές ταινίες καθώς πολλοί είναι οι άνδρες που τις βλέπουν γιατί θέλουν είτε να κάνουν το χατίρι στις συντρόφους, είτε γιατί θέλουν να δουν απλά μια όμορφη ιστορία.

Οι ταινίες μπορούν να μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, να μάθουμε μέσα από αυτές και μερικές φορές λειτουργούν και ως οδηγοί σμβουλών γιατί μπορεί να έχεις ταύτιση με κάποια ταινία.

Αν σήμερα θέλεις να δεις ταινίες και έχεις ανάγκη από λίγο ρομαντισμό στη ζωή σου, τότε κάνε μια βόλτα στο dvd club και ζήτα κάποια από αυτές που σου προτείνουμε!

Αυτές είναι οι 20 ρομαντικές ταινίες που σου προτείνουμε: 

1.Titanic

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να ξεπεράσει το μεγαλείο του Τιτανικού. Η ταινία που κέρδισε 11 Όσκαρ, αυτή η σαρωτική ερωτική ιστορία φώλιασε στις καρδιές των θεατών σ όλη την υδρόγειο, για να καταλήξει να γίνει η πίο δημοφιλή ταινία. Δύο νεαροί εραστές γνωρίζονται στο παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» Τιτανικού. Αλλά όταν το καταραμένο υπερπολυτελές υπερωκεάνιο συγκρούεται με το παγόβουνο , ο παθιασμένος έρωτάς τους γίνεται μια συγκλονιστική πάλη για επιβίωση.

2.Notebook

Η καλύτερη αγάπη είναι αυτή που ξυπνά την ψυχή και μας οδηγεί ψηλά. Ανάβει φωτιές στην καρδιά και γαληνεύει τις ψυχές μας” Το ημερολόγιο ακολουθεί το ταραγμένο ταξίδι δυο νεαρών εραστών, του Νόα και της Άλι οι οποίοι μπλέκουν σε ένα παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα και μετά από
χρόνια χωρισμού, τον οποίο προκάλεσαν οι διαφορετικές κοινωνικές τους τάξεις και ο Δεύτερος παγκόσμιος Πόλεμος, βρίσκονται αναπάντεχα ξανά μαζί.

3.Pretty Woman

Ο Έντουαρντ Λούις, γοητευτικός και πετυχημένος επιχειρηματίας της Γουόλ Στριτ, συναντά τυχαία ένα βράδυ την όμορφη Βίβιαν που έχει μάθει πολλά από τη ζωή πουλώντας αγάπη στους δρόμους του Λος Άντζελες. Η συνάντηση αυτή θα αποβεί μοιραία και για τους δύο, καθώς θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα. Η Vivian γίνεται μια σύγχρονη Σταχτοπούτα και γνωρίζει τον κόσμο της δύναμης και του πλούτου, ενώ ο Έντουαρντ βρίσκει νόημα στη μέχρι τότε «άχρωμη» ζωή του.

4.Armageddon

Ένας γιγαντιαίος αστερεοιδής κατευθύνεται προς τη γη με ταχύτητα 35000 χλμ την ώρα. Ο διευθυντής της ΝΑΣΑ προσφεύγει για βοήθεια σε έναν εξπέρ στην αντληση πετρελαίου και την ομάδα του. Αποστολή… Θα ταξιδέψουν στο διάστημα θα προσεδαφιστούν στον αστεροειδή, θα τρυπήσουν την επιφάνειά του και θα τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να καταστραφεί.

5.Avatar

Στο μέλλον, ένας παραπληγικός βετεράνος πολέμου στέλνεται σε ένα μακρινό πλανήτη, τον Πανδώρα. Ο πλανήτης κατοικείται από μια ανθρωποειδή φυλή, τους Να`βι, οι οποίοι έχουν αναπτύξει τη δική τους γλώσσα και πολιτισμό.

6.City of Angels

Ο Σεθ είναι ένας άγγελος που περιπλανάται πάνω από το Λος Άντζελες, ακούγοντας τις σκέψεις των ανθρώπων, παρατηρώντας τις ζωές τους και οδηγώντας τους στον άλλον κόσμο όταν έρθει η ώρα τους. Παρόλο που ο Σεθ και οι «συνάδελφοί» του προσπαθούν να βοηθούν τους ανθρώπους στα καθημερινά τους προβλήματα, αισθάνονται απογοήτευση από την έλλειψη άμεσης επαφής μαζί τους καθώς οι ίδιοι είναι τις περισσότερες φορές αόρατοι για το ανθρώπινο είδος. Ενώ βρίσκεται σ’ ένα νοσοκομείο, ο Σεθ βλέπει για πρώτη φορά τη Μάγκι, μια νεαρή καρδιοχειρουργό, που κάνει τα πάντα για να επαναφέρει στη ζωή τον ασθενή που ο Σεθ είναι έτοιμος να «παραλάβει». Και ενώ ο ασθενής πεθαίνει, ο Σεθ αισθάνεται μια δυνατή έλξη για τη νεαρή γυναίκα. Έτσι ο ερωτευμένος άγγελος αποφασίζει να γίνει ορατός για να επικοινωνήσει μαζί της. Μετά τη γνωριμία τους, η Μάγκι αισθάνεται να διχάζεται καθώς τώρα έχει να επιλέξει ανάμεσα στον μυστηριώδη και γοητευτικό άνδρα με τα μαύρα και τον συνάδελφό της Τζόρνταν. Παράλληλα, ο Σεθ βρίσκεται κι αυτός αντιμέτωπος με το δικό του δίλημμα καθώς τώρα πια πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αθανασία και τη συμμετοχή του στη ζωή και τα προβλήματά της…

7.The Lake House

Μια μοναχική γιατρός, η Δρ Κέιτ Φόρεστερ και ο πολυπράγμων αρχιτέκτονας Άλεξ, συνδέονται μεταξύ τους από μια πολύ παράξενη ένωση που προκαλεί, η κατοίκηση στο ίδιο σπίτι σε διαφορετικές όμως περιόδους. Δίχως ποτέ να έχουν συναντηθεί, διατηρούν μια πολύ ενδιαφέρουσα αλληλογραφία, εκείνος στο κοινό σπίτι στα προάστια του Ιλινόις κι εκείνη στην μεγαλούπολη του Σικάγο, που ξεκίνησε από το φιλικό επίπεδο και έχει εξελιχθεί σε φλογερό έρωτα.

8.Meet Joe Black

Ο θάνατος εμφανίζεται στον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης William Parrish (Anthony Hopkins) με τη μορφή του Brad Pitt και του ζητάει να γίνει ο ξεναγός του στα γήινα πράγματα … όσο θα του κεντρίζει κάτι το ενδιαφέρον του , ο William Parrish θα κερδίζει λεπτά , μέρες , βδομάδες … ζωής . Τι γίνεται όμως όταν ο Θάνατος ερωτεύεται την κόρη (Claire Forlani) του μεγιστάνα ; … Στο μεγαλειώδες πάρτη για τα 65α γενέθλιά του τι πρόκειται να συμβεί ;

9.Sweet November

Η Σάρα Ντίβερ έχει μια αποστολή κάθε μήνα: Ξεκινάει μια καινούρια ερωτική σχέση και βοηθάει τον κάθε της νέο σύντροφο, να γίνει ένας… καλύτερος άνθρωπος ! Κάθε μήνα, μια νέα άρχη, μια νέα προσπάθεια… Ο Νοέμβρης φθάνει και είναι η σειρά του Νέλσον Μος να υποκύψει στη γοητεία της Σάρα. Εκείνος πάλι, την ερωτεύεται παράφορα και κάνει ότι είναι δυνατόν, για να κρατήσει αυτή τη σχέση… Έτσι όμως, το σχέδιο της Σάρα, πίσω απο το οποίο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μυστικό, καταστρέφεται…

10.Dear John

Ο Τζον Τάιρι (Τσάνινγκ Τέιτουμ), είναι ένας γοητευτικός στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων. Στην άδειά του επισκέπτεται τον πατέρα του στη Νότια Καρολίνα. Η Σαβάνα Κέρτις (Αμάντα Σάιφριντ), μια πανέμορφη ιδεαλίστρια φοιτήτρια, έχει γυρίσει σπίτι για τις διακοπές. Ο Τζον και η Σαβάνα προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, αλλά όταν συναντηθούν τυχαία στην παραλία, θα αισθανούν αμέσως την αμοιβαία έλξη. Η συνάντησή τους θα οδηγήσει σε δύο εβδομάδες θυελώδους έρωτα και τα αισθήματά τους γρήγορα θα βαθύνουν σε μια παθιασμένη, ολοκληρωτική σχέση. Ο καθένας θ’ ανακαλύψει στον άλλον κάτι που ποτέ δε γνώριζε ότι του έλειπε. Οταν ο Τζον θ’ αναγκαστεί να επιστρέψει στο μέτωπο και η Σαβάνα στο πανεπιστήμιο, υπόσχονται ότι θα γράφουν ο ένας στον άλλον. Μέσα από μια συνεχόμενη σειρά γραμμάτων, η αγάπη τους εξακολουθεί ν’ ανθίζει, όσο ξεδιπλώνεται μια βαθιά ρομαντική ερωτική ιστορία, για τους πρώτους έρωτες και τις δεύτερες ευκαιρίες.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 0 
 0 
 1