7 ταινίες για εσένα που θες να έχει η ζωή μυστήριο!
Οι ταινίες που πρέπει να δεις!

Ταινίες μυστηρίου και ο εγκέφαλος προσπαθεί να γίνει ο απόλυτος ντετέκτιβ!

Είσαι σπίτι και διαβάζεις ένα βιβλίο μυστηρίου που σου έχεις εξάψει τη φαντασία και πιστεύεις πως μπορείς να λύσεις όλα τα μυστήρια του κόσμο με μια μόνο ματιά! Πολύ καλά κάνεις γιατί ακονίζεις το μυαλό σου αλλά υπάρχουν κάποιες ταινίες που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν να πιστέψεις πως κάποια πράγματα δε λύνονται με τίποτα!

Αυτές είναι οι ταινίες! 

1.Sicario

Στο Sicario μια νεαρή πράκτορας του FBI συμμετέχει σε μια μυστική επιχείρηση της CIA, με στόχο να καταρρίψουν ένα αφεντικό μεξικάνικου καρτέλ (Sicario). Η δουλειά όμως καταλήγει να είναι πιο ζόρικη από ότι νόμιζε, με τις ηθικές της αξίες να φτάνουν στα όρια.

2. The Snowman

Όταν ο Χάρι Χολ, επικεφαλής μιας ελίτ ομάδας ντετέκτιβ, διερευνά την εξαφάνιση ενός θύματος κατά το πρώτο χιόνι του Χειμώνα, φοβάται ότι ένας άπιαστος ψυχοπαθής δολοφόνος μπορεί να είναι εν ενεργεία και πάλι. Με τη βοήθεια μιας ευφυούς νεοσύλλεκτης, της Κατρίν Μπρατ, ο αστυνόμος πρέπει να διασυνδέσει υποθέσεις παλιών δεκαετιών με τον νέο αυτό βάναυσο φόνο, εάν ελπίζει να υπερνικήσει αυτό το αφάνταστο κακό, πριν την επόμενη χιονοθύελλα.

3.Gone Girl

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Την ημέρα της πέμπτης επετείου του γάμου τους, ο Νικ Νταν αναφέρει στην αστυνομία πως η σύζυγος του, Έιμι, εξαφανίστηκε. Κάτω από την πίεση των αστυνομικών, αλλά και του τύπου που δείχνει πιεστικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, το πορτρέτο του Νικ ως ένας θλιμμένος σύζυγος καταρρέει. Καθώς ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια, μία είναι η ερώτηση στο στόμα κάθε ενδιαφερομένου: ο Νικ Νταν είναι ο δολοφόνος της συζύγου του;

4. Shutter Island

Καλοκαίρι 1954. Ο Αμερικανός αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ, τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται και ο Ντάνιελς βρίσκεται έρμαιο σε “απάνθρωπες”, ριζοσπαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πειράματα με φάρμακα, βάρβαρες χειρουργικές επεμβάσεις και πλύσεις εγκεφάλου… Όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο θολή γίνεται αυτή, και τόσο περισσότερο αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να μη φύγει ποτέ από εκεί… Τουλάχιστον όχι σώος, γιατί κάποιος εκεί μοιάζει να προσπαθεί να τον τρελάνει.

5. Jigsaw

Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν την σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα;

6.Memento

Η φριχτή δολοφονία της συζύγου ενός πρώην στελέχους ασφαλιστικής επιχείρησης, του έχει προκαλέσει μια σπάνια πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις μνήμης. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να θυμάται όσα του έχουν συμβεί τα τελευταία 10-15 λεπτά της ζωής του. Εκτός αυτού θέλει μόνος του να λύσει τον γρίφο και να ανακαλύψει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

7.The Girl on the Train

Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο.
Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή.
Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι.
Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο…

Δες και αυτό: 10 ταινίες για να δεις στο μπαλκόνι σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;