14 Years Birthday Party - Dennis Ferrer & Kiko Navarro @ Bolivar Beach Bar
Μην το χάσεις!

Bolivar Beach Bar

14 Years Birthday Party

Dennis Ferrer & Kiko Navarro

Σάββατο 14 Ιουλίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 10€ [Με ποτό ή Μπύρα]

Το Σάββατο 14 Ιουλίου το απόλυτο καλοκαιρινό Club της πόλης το Bolivar Beach Bar γιορτάζει τα 14 χρόνια δυναμικής του παρουσίας στην μέρα αλλά και στη νύχτα της παραλιακής ως το Νο1 Beach Bar. Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή βραδιά, θα μοιραστούν τα decks 2 εκ των κορυφαίων djs/producers παγκοσμίως, ο πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού Kiko Navarro κι ο σπουδαίος Dennis Ferrer δίνοντας non – stop ρυθμό μέχρι το πρωί με απογειωτικά house set, ειδικά για την περίσταση!

Ο Νεοϋορκέζος Dennis Ferrer αποτελεί έναν από τους πραγματικά μεγάλους της house μουσικής, ηγέτης και καινοτόμος, από τους κορυφαίους remixers της γενιάς του, που συνεχίζει να πιέζει και να διευρύνει τα μουσικά του όρια. Χωρίς αμφιβολία οι soulful και afro-house influenced παραγωγές του έχουν ταξιδέψει εκατομμύρια κόσμου σε ολόκληρο τον κόσμο. “Sandcastles”, “Son of Raw”, “Church Lady”, “Underground Is My Home”, “Touched the Sky”, “No Difference” αποτελούν μερικά από τα τεράστια dancefloor anthems του και απόδειξη του πολυσχιδούς της μουσικής του προσωπικότητας. Εξάλλου όπως και ο ίδιος συνηθίζει να τονίζει σε συνεντεύξεις «Δεν έχει σημασία αν είναι gospel house, Brazilian house, jazz house ή οτιδήποτε. Αν περιέχει soul και κάνει τους ανθρώπους να κουνιούνται, είναι το μόνο που ενδιαφέρει.

Ένας πρωτοπόρος του κινήματος της Balearic House, ο Kiko Navarro εδώ και 3 δεκαετίες συνταράσσει τα dancefloors. Λάτρης της soulful πλευράς της Αμερικάνικης House, είναι σταθερά ταγμένος στη house μουσική, χωρίς να κρύβει το πάθος του για afro-latin ήχους που είναι παρόντες στις feel-good, dance-floor κατευθυνόμενες παραγωγές του.
Η μουσική του είναι σίγουρα House. Συνδυάζει στοιχεία από NY και Chicago house με old school & dance floor classics. Η εξέλιξη του set του περιλαμβάνει ακούσματα από deep house, garage, underground, latin, afro και disco, ενώ πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση του ήχου που θα κάνει το πλήθος να χορεύει.

14η φορά λοιπόν στα τελευταία αντίστοιχα χρόνια που το Bolivar Beach Bar γεμίζει με όνειρα τις καλοκαιρινές μας μέρες και νύχτες και θα το γιορτάσει παρέα πάντα με το αγαπημένο του κοινό και όλους του τους φίλους, χαρίζοντας τους φυσικά πολλές εκπλήξεις όχι μόνο εκείνη τη βραδιά αλλά ολόκληρο το καλοκαίρι. Έτσι έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από events με τα πιο γνωστά ονόματα τόσο της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής όσο και της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής όπως Paul Van Dyk, Thievery Corporation, Deborah De Luca, David Morales, John Digweed & Sam Paganini, Stephan Bodzin, Agoria, Adriatique, Royksopp, Kadebostany, Imam Baildi κ.α.

Επίσης, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας το Bolivar Beach Bar έχει φροντίσει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Έτσι με γνωστούς residents κάθε Δευτέρα έχει Rock your Mondays Party, κάθε Τρίτη Caribbean-Latin Party, κάθε Τετάρτη All time Classics Party, κάθε Πέμπτη Tropical Affair Party και κάθε Κυριακή Latin-RnB Party.

Discover Bolivar and Feel the Experience

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 2€)
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;