10 ταινίες για να δεις στο μπαλκόνι σου!
Ταινίες που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως βρίσκεσαι σε θερινό σινεμά!

Ταινίες ιδανικές για να απολαύσεις ένα καλοκαιρινό βράδυ στο μπαλκόνι!

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για παραλία! Είναι μια εποχή για άραγμα και χαλάρωση και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το πετύχεις είναι να κάτσεις στο μπαλκόνι σου και να δεις ταινίες!

Αν δε ξέρεις τι θέλεις να δεις και βαριέσαι να ψάχνεις στο dvd club, σου προτείνουμε τις παρακάτω ταινίες. Έτσι θα πας προετοιμασμένος και θα τις ζητήσεις αμέσως!

Αυτές είναι οι ταινίες: 

1.Baywatch

Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι. Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.

2.Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ. Έχοντας χάσει επαφή με την τύχη του, ο καπετάνιος Τζακ Σπάροου βλέπει την κατάσταση να χειροτερεύει ακόμα περισσότερο όταν θανάσιμοι πειρατές φαντάσματα, οδηγημένοι από τον τρομερό καπετάνιος Σαλαζάρ, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα, μαζί φυσικά και τον Σπάροου. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης βρίσκεται στην ανεύρεση της θρυλικής τρίαινας του Ποσειδώνα, ένα ισχυρότατο κατασκεύασμα που παρέχει στον κάτοχο της απόλυτο έλεγχο των θαλασσών. Για να τη βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Καρίνα Σμιθ, μια πανέξυπνη κι όμορφη αστρονόμο, και τον Χένρι, έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της βασιλικής ναυτικής ακαδημίας. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

3.Wonder Woman

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για έναν μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της, και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

4.All Eyez on Me

Το All Eyez on Me αφηγείται την αληθινή και ανείπωτη ιστορία του υπερπαραγωγικού ράπερ, ηθοποιού, ποιητή και ακτιβιστή Tupac Shakur.

5.The Dark Tower

Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey).
Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί.
Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

6.King Arthur: Legend Of The Sword

Ο νεαρός Αρθούρος τρέχει στα σκοτεινά σοκάκια του Λοντόνιουμ με την παρέα του, χωρίς να γνωρίζει για την αριστοκρατική του καταγωγή, μέχρι που αρπάζει στα χέρια του το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ. Τότε, ωριμάζει και γίνεται κομμάτι της αντίστασης, στην οποία συμμετέχει μια αινιγματική γυναίκα με το όνομα Γκουίνεβιρ, και πρέπει να γίνει δάσκαλος στην ξιφομαχία, να παλέψει με τους δαίμονες του, αλλά και να ενώσει τον λαό του κατά του τύραννου Βόρτιγκερν. Αυτός ο άντρας κάποτε σκότωσε τους γονείς του και έκλεψε από τον Αρθούρο το στέμμα για να γίνει βασιλιάς.

7.It Comes at Night

Ένας άνδρας με την οικογένειά του βρίσκονται ασφαλείς μέσα σε ένα έρημο σπίτι καθώς μια υπερφυσική απειλή τρομοκρατεί τον κόσμο. Σύντομα όμως θα τεθούν σε κίνδυνο όταν μια απελπισμένη νεαρή οικογένεια φτάνει αναζητώντας καταφύγιο.

8.The Big Sick

Μια παράξενη αληθινή ιστορία αγάπης.
Ο Κουμάιλ είναι ένας γεννημένος στο Πακιστάν εμπνευσμένος κωμικός, που συνδέεται αισθηματικά με την απόφοιτη Έμιλι, μετά από μια standup παρουσίαση του. Όμως, αυτό που και οι δύο νόμιζαν ότι θα κρατούσε για μία βραδιά καταλήγει να είναι το «ένα και καλό», μπερδεύοντας αυτό που περίμεναν οι παραδοσιακοί γονείς του Κουμάιλ. Όταν την Έμιλι την πιάνει μια μυστηριώδης ασθένεια, ο Κουμάιλ αναγκάζεται να έρθει κοντά με τους γονείς της, Μπεθ και Τέρι, που δεν είχε γνωρίσει καθόλου πριν, ενώ έχει να δώσει τη μάχη του ανάμεσα στην καρδιά του και σε αυτό που θέλουν οι γονείς του.

9.Mad Max: Fury Road

Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mαντ Μαξ πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος. Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καμιόνι που το οδηγεί η αρχηγός τους, Φιουριόσα. Δραπετεύουν από το Φρούριο, που το διοικεί ο τύραννος Αθάνατος Τζο, απ΄ τον οποίο και έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, o πολέμαρχος θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου που θα ακολουθήσει.

10.Tomboy

Η 10χρονη Λορ είναι ένα αγοροκόριτσο που μόλις μετακόμισε με τους γονείς της και την 6χρονη αδερφή της, Ζαν, σε ένα προάστιο ανατολικά του Παρισιού. Ως νέα στη περιοχή, δοκιμάζει να πιάσει φιλίες με τη Λίζα, μια χαριτωμένη γειτόνισσα, η οποία όμως από παρεξήγηση την περνά για αγόρι. Τότε η Λορ, διαπιστώνοντας ότι έτσι θα γίνει πιο εύκολα αποδεκτή, αποφασίζει να συστήνεται από εδώ και στο εξής ως Μάικλ, χωρίς να έχει την παραμικρή υποψία που θα την οδηγήσει αυτό.

Δες και αυτό: 10 ταινίες που πρέπει να δουν όσοι απαντούν πως είναι 20 ετών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;