Θέσεις εργασίας στον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια - ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές στον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια.

Αναλυτικότερα:

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνο Προβλήτα για την κάλυψη θέσης εργασίας στη Διεύθυνση Διακίνησης στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑ (Loading Master) ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ : YΠΠ2

Απαραίτητα Προσόντα / Προϋποθέσεις:

Δίπλωμα Πλοιάρχου Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού, με τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία Πλοιάρχου ή Υποπλοιάρχου σε δεξαμενόπλοια ήδίπλωμα Πλοιάρχου Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια ή Μηχανικού Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού με τριετή προϋπηρεσία Α’ ή Β’ Mηχανικού σε δεξαμενόπλοια, ή δίπλωμα Μηχανικού Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια.

Η προϋπηρεσία θα πρέπει να αποδεικνύεται με την προσκόμιση βεβαιώσεων εργοδότη, όπου θα αναγράφεται το είδος του πλοίου και σύντομη περιγραφή των καθηκόντων των υποψηφίων, ώστε να πιστοποιείται η συνάφεια, καθώς και αντιγράφων των ασφαλιστικών ημερομισθίων στον κύριο ασφαλιστικό φορέα.

  • Ηλικία έως 42 ετών (το έτος γέννησης να μην είναι προγενέστερο του 1976).
  • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (κατοχή πτυχίου FCE ή αντίστοιχου).
  • Καλή γνώση χρήσης Η/Υ.
  • Άδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας την οποία θα πρέπει οι υποψήφιοι να κατέχουν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης.
  • Για τους άνδρες υποψήφιους, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης.

Όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα, καθώς και την πιστοποίηση εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων θα κατατίθενται παράλληλα με την υποβολή της αίτησης πρόσληψης.

Χαρακτηριστικά Υποψηφίων:

  • Διοικητικές και Οργανωτικές Ικανότητες
  • Ομαδικό πνεύμα, πειθαρχία, προσαρμοστικότητα, εργατικότητα, καλή δυνατότητα επικοινωνίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται:

α) απασχόληση σε πρόγραμμα εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας και

β) ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό δοκιμαστική περίοδο ενός έτους.

Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Επισημαίνεται ότι η εντοπιότητα θα αποδεικνύεται κατά τη διαδικασία της πρόσληψης με την προσκόμιση (α) Βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας από τον όμορο Δήμο, (β) Πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον όμορο Δήμο, (γ) Λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ και (δ) αντίγραφου φορολογικής δήλωσης.

Οι υποψήφιοι, που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις της προκήρυξης, θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης,συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: http://www.helpe.gr (ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ/ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ/ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Προσοχή: Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης πρόσληψης, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα πρέπει :

  • Να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν, ηλεκτρονικά και μόνο, τη συγκεκριμένη αίτηση πρόσληψης.
  • Να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου (*).
  • Να επισυνάψουν, ηλεκτρονικά και μόνο, όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, σε ψηφιακή μορφή.

Δε θα γίνουν αποδεκτές αιτήσεις που θα υποβάλλονται με άλλο τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού τρόπου που περιγράφεται ανωτέρω.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αιτήσεις πρόσληψης θα θεωρούνται άκυρες.

Οι υποψήφιοι, που θα υποβάλουν αίτηση πρόσληψης χωρίς να πληρούν όλα τα παραπάνω αναφερόμενα απαραίτητα προσόντα της θέσης ή σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησής τους λόγω των προαναφερομένων, δε θα λάβουν ειδοποίηση από την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;