LeBron James: Κατάφερε να «παραλύσει» το NBA με μια μόνο κίνηση!
LeBron James ο τιτανομέγιστος!

O LeBron James για μια ακόμη φορά κάνει την ανατροπή!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του NBA, LeBron James, έκανε την Αμερική αλλά και όλον τον πλανήτη, να ασχοληθεί για μια ακόμη φορά μαζί του και μια υπογραφή του έλυσε τις απορίες όλων.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του αμερικάνικου μπάσκετ και όλοι θα ήθελαν να τον έχουν στην ομάδα τους, για αυτό και οι Los Angeles Lakers του έκαναν μια προσφορά που δε μπόρεσε να αντισταθεί. Ο παίκτης, μέχρι πρότινος, των Cleveland Cavaliers, αποφάσισε να συμφωνήσει με την ομάδα και το ποσό που θα λάβει θα είναι 154 εκ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, τη «Klutch Sports», ο LeBron θα λάβει το τεράστιο ποσό και πολλοί αναφέρουν πως έχει κάνει μια συμφωνία που θα του επιτρέψει να έχει πολλά benefits αλλά και να λαμβάβει αποφάσεις που δε θα χρειάζονται να παιρνούν από έγκριση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ο Λεμπρόν Τζέιμς, τέσσερις φορές MVP του ΝΒΑ, τρεις φορές MVP των NBA Finals, 14 φορές NBA All-Star, δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και 154.000.000 δολαρίων με τους Los Angeles Lakers».

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Cleveland έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή στην οποία ανεφέρει:

«Πάντα θα θυμόμαστε τη 19η Ιουνίου του 2016, όταν οι Καβαλίερς με ηγέτη τον Λεμπρόν Τζέιμς έβαλαν τέλος στα 52 χρόνια ξηρασίας και κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα που περίμεναν χρόνια και πολλοί πίστευαν ότι δεν θα έρθει ποτέ. Ένα πρωτάθλημα που ένωσε γενιές φίλων της ομάδας, ζωντανών και μη» και στην επιστολή συνεχίζουν  να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη.

Στην Αμερική επικρατεί χαμούλης μετά την είδηση και ήδη οι θαυμαστές των Lakers τον καλωσορίζουν στην ομάδα!

Δες και αυτό: Το κάρφωμα του LeBron James αξίζει Όσκαρ και τίποτα λιγότερο! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;