Φοιτητική ζωή στη Ρόδο: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις
Φοιτητική ζωή: Η Ρόδος θα σε κάνει «ιππότη»!

Η φοιτητική ζωή ξεκινά και ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις κάτι νέο!

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και σε αυτή μπορεί να βρει ότι αναζητά ένας φοιτητής που αγαπά τη νησιώτικη ζωή αλλά θα να νιώθει πως υπάρχει και κάτι από πόλη. Η φοιτητική ζωή στη Ρόδο θεωρείται από τις καλύτερες εμπερίες και δεν είναι λίγοι οι φοιτητές που επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για σπουδές.

Αυτά είναι τα επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν ετοιμάζεσαι να δηλώσεις στο Μηχανογραφικό 2018 τη Ρόδο! 

1. Στη Ρόδο λειτουργούν τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης,ρο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών. Ενώ θα βρεις και τη σχολή Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών.

2.Η φοιτητική ζωή στη Ρόδο είναι μοναδική. Αισθάνεσαι πως έχεις μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή όπου τα κάστρα και οι ιππότες πρωταγωνιστούν και έχεις να δεις πολλά.

3.Οι αποστάσεις στη Ρόδο δεν είναι τεράστιες. Αλλά αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις αστικό λεωφορείο ή ταξί και να κάνεις τις δουλειές σου.

4.Στη Ρόδο θα βρεις πολλούς τρόπους διασκέδασης. Από ψαγμένα μπαράκια με εναλλακτική μουσική μέχρι κλαμπ που κρατούν ως τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι ιδανικά για όσους αγαπούν το χορό.

5.Οι τιμές ενοικίου είναι αρκετά καλές και μπορείς με τιμές που ξεκινούν από 200 ευρώ να βρεις μια γκαρσονιέρα και να ξεκινήσεις επίσημα να μένεις μόνος σου.

6.Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και θα είναι πολύ εύκολο να μεταβείς. Επίσης θα μπορείς μετά τα μαθήματα να πετάγεσαι για καφεδάκι αφού υπάρχουν πολλά που θα σου αρέσουν.

7.Η Ρόδος είναι ένα νησί που έχει ιστορία και μάλιστα μεγάλη. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που μπορείς να επισκεφτείς όπως το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το Τζαμί του Σουλεϊμάν, την οδό των Ιπποτών και άλλα. Επίσης διαθέτει όμορφες παραλίες και θα μπορεί να ξεσκάς που και που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Αν αποφασίσεις να πας στο νησί τελικά, δες και αυτές τι φωτογραφίες για να ξέρεις τι θα συναντήσεις:

#streetphotography #streets #streetlife #summerday #summertime #islandlife #photography #photoshoot #greece #rhodes

A post shared by lampros_ (@lampros_kl) on

Le antiche mura della città vecchia di #rodi #grecia ??? #oldtown #rhodes #greece #wu_greece #mygreekholiday #flowers #flowerstagram #instaflower #instapic #instagood #wanderlust #travel #travelblogger #travelphotography #travelpics #igers #ig_photooftheday #picoftheday #photooftheday #instalike #instagram #visitgreece #pic #photo

A post shared by Maria Paola Rai (@mariapaolarai) on

?? #saintpaulbeachlindos #rhodes

A post shared by valechila (@valechila) on

welcome on board:) ?? #sea #cruise #onboard #mediterrane #greece #bays #rhodes

A post shared by Anna (@ann_desnudate) on

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στη Λευκάδα: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1