Πανελλήνιες 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Με αυτόν τον τρόπο θα μετατρέψεις τους βαθμούς σε μόρια
Πανελλήνιες 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Δείτε αναλυτικά!

Πανελλήνιες 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ετοιμάσου!

Οι υποψηφιοι των Πανελληνίων 2018 θα μπορούν σήμερα, 29 Ιουνίου, να μάθουν τις βαθμολογίες που έβγαλαν από τις εξετάσεις που κλήθηκαν να δώσουν.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων θα ανακοινωθούν μετά τη μια το μεσημέρι, όπως αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, και όλοι οι υποψήφιοι θα μπορέσουν να επισκεφτούν τη σελίδα http://results.it.minedu.gov.gr, όπου θα πληκτρολογούν τον 8ψήφιο κωδικό του και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Μάθε όλα τα νέα για τις Βάσεις 2018. 

Μόλις μάθουν οι υποψήφιοι τα αποτελέσματα τους, μπορούν εύκολα και γρήγορα να μετατρέψουν τις βαθμολογίες τους σε μόρια .

Όταν, λοιπόν, ένας υποψήφιος τελείωσει με τι πρώτες διαδικασίες που προβλέπονται μπορεί να μετατρέψει σε μόρια τη βαθμολογία του και να ξεκινήσει να φτιάχνει το μηχανογραφικό 2018.

Ο υπολογισμός μορίων γίνεται πιο εύκολος για τα Πανελλήνιες 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το Μηχανογραφικό 2018! 

Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Εκεί μπορούν να βρουν τον αριθμό εισακτέων, βάσεις παλιότερων ετών, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Με την είσοδο στο ηλεκτρονικό Μ.Δ., βλέπουν προσυμπληρωμένα τα στοιχεία τους και στη συνέχεια τα τμήματα, ταξινομημένα ανά πεδίο. Αφού κάνουν μια πρώτη επιλογή με κάποιες προτιμήσεις, αρχικά πρέπει να επιλέξουν Προσωρινή Αποθήκευση. Αυτή τη διαδικασία της Προσωρινής Αποθήκευσης μπορούν να την κάνουν όσες φορές θέλουν, μέχρι να νιώσουν έτοιμοι. Στην τελική τους επίσκεψη, θα περάσουν πάλι όλα τα πρώτα βήματα, αν θέλουν θα αλλάξουν πάλι κάποιες προτιμήσεις τους και θα φτάσουν στο τελικό βήμα της Οριστικοποίησης, μετά την ανακοίνωση των βαθμών.

Μετά την Οριστικοποίηση, που πρέπει να γίνει μέσα στην προθεσμία, οι υποψήφιοι δεν μπορούν να αλλάξουν το Μ.Δ. (πλην εξαίρεσης παρ. Δ2) Με την Οριστικοποίηση, το Μ.Δ. αποκτά πλέον αριθμό πρωτοκόλλου (πάνω δεξιά στη σελίδα) και πρέπει αυτό το οριστικοποιημένο Μ.Δ. να το εκτυπώσουν ή/και να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους. Σε όλες τις ανωτέρω διαδικασίες, η ηλεκτρονική εφαρμογή με ένα φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, δίνει συνέχεια οδηγίες για τα βήματα του υποψηφίου. Για τη διαδικασία και την υποβολή του Μ.Δ., οι εκπαιδευτικοί των Λυκείων θα παρέχουν υποστήριξη στους υποψηφίους και θα διατίθεται κάποιος υπολογιστής του σχολείου, αν αυτό ζητηθεί.

 

Δες και αυτό: Πανελλήνιες 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μάθε πως θα δεις τις βαθμολογίες σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;