John Digweed - Sam Paganini | G. Pal B2B Adrianos Papadeas @ Bolivar Beach Bar - Όλες οι πληροφορίες!
Μην το χάσεις!

Bolivar Baech Bar

Powered by Blend Athens

John Digweed

Sam Paganini

G. Pal B2B Adrianos Papadeas

Παρασκευή 6 Ιουλίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Προπώληση: 13€ | Ταμείο: 15€

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου θα βρεθούν στο booth του Bolivar Beach Bar ένας από τους καλύτερους και σημαντικότερους Dj’ s του κόσμου και ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής. Σε μια τεράστια μουσική συνάντηση, άνευ προηγουμένου, ο αξεπέραστος και μοναδικός Βρετανός θρύλος John Digweed θα μοιραστεί τα decks με τον Ιταλό μαέστρο Sam Paganini για μια αξέχαστη νύχτα! To event ανοίγουν ο G. Pal σε B2B με τον Adriano Papadea.

Ο John Digweed αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο καλλιτέχνη που ανεξάρτητα από τις εκάστοτε μουσικές τάσεις πρωταγωνιστεί σε βάθος χρόνου, βασιζόμενος προπαντός στην ουσία της μουσικής του δημιουργικότητας. Από την εποχή που ασχολείτο με την acid house σκηνή μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του Mega Hits όπως ‘Heaven Scent’, ‘For What You Dream Of’ κ.α. Τα albums του Transitions, Bedrock και Structures κατέκτησαν τεράστια εμπορική επιτυχία, καθώς και την ευρεία αναγνώριση των κριτικών, ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή του, Transitions, είναι από τις πλέον επιτυχημένες του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο με κοινό που εκτείνεται σε 60 χώρες και ανέρχεται σε 14 εκατομμύρια ακροατές την εβδομάδα.

Η επίδραση του John Digweed, που το 2001 ψηφίστηκε ως ο No.1 DJ παγκοσμίως από τους αναγνώστες του περίφημου DJmag, στην παγκόσμια μουσική dance σκηνή είναι τεράστια και διευρύνεται συνεχώς, όπως αποδεικνύουν τα ασταμάτητα gigs και οι περιοδείες του ανά τον κόσμο. Είναι ο Dj των Djs. Η διαφορετικότητά του σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι κι αυτό που τον χαρακτηρίζει. Τόσο στο ξεκίνημά του, όσο και τώρα που βρίσκεται στο αποκορύφωμα του διεθνούς dj set έχει δημιουργήσει και διατηρήσει ένα επίπεδο ακεραιότητας που είναι πια σημείο αναφοράς τόσο για τους djs όσο και για τους παραγωγούς παγκοσμίως. Πέρα από Dj, ο John Digweed, είναι και ένας από τους βασικούς δημιουργούς του πολύ πρωτοπόρου label, Bedrock. Έπειτα από τουλάχιστον 16 χρόνια αξιοσημείωτης δράσης, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς, έχοντας στο ενεργητικό της mixes και remixes από τους καλύτερους παραγωγούς, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Marco Bailey, Christian Smith και John Selway.

O Sam Paganini, o «άσσος» της Cocoon Records, της Drumcode και της Plus 8 ενσαρκώνει μια σπουδαία μουσική προσωπικότητα με εύρος που θα ζήλευαν πολλοί αναγνωρισμένοι συνάδελφοί του. Δεν είναι πολλοί oι καλλιτέχνες που έχουν την τύχη να έχουν κυκλοφορήσει ένα κομμάτι που αψηφά την κατάταξη του είδους και μπαίνει στην mainstream κουλτούρα, αγκαλιάζει την μελωδία του και ακούγεται σαν να ήταν ένας ποδοσφαιρικός ύμνος. Πρόκειται για το κομμάτι το “Rave” , το οποίο πλέον έχει γίνει κλασικό. Ένα διαχρονικό κομμάτι που έμεινε στο N °1 στο Beatport στην κατηγορία Techno για περισσότερο από δύο μήνες, και για περισσότερο από 18 μήνες στο συνολικό chart, κερδίζοντας περισσότερα από έξι εκατομμύρια κλικ στο YouTube. Από το 1996, μια χρονιά ορόσημο για τον ίδιο, χάρη στην παγκόσμια επιτυχία του κομματιού του “Ζoe” που κυκλοφόρησε ως Paganini Traxx, οι υφολογικοί πειραματισμοί του Sam Paganini έχουν οδηγήσει στην απελευθέρωση και κυκλοφορία της μουσικής του σε διάφορες δισκογραφικές εταιρείες. Σήμερα ο Paganini στέκεται περήφανα ως ο μόνος Ιταλός καλλιτέχνης που έχει κυκλοφορήσει με το όνομά του σε Plus8, Cocoon και Drumcode. Εκτός από την παραγωγική εργασία στο στούντιο, κυκλοφορίες του όπως τα «Black Leather», «Polyester» και «Chocolate» έχουν σκαρφαλώσει κι έχουν παραμείνει επί βδομάδες στα περίφημα Techno Charts του Beatport, οι εμφανίσεις του είναι από τις πιο περιζήτητες από promoters παγκοσμίως. Τα sets του χαρακτηρίζονται από ισχυρά grooves και έχουν περιγραφεί ως “Sexy Groovy Dark Techno”, το οποίο λέει πολλά, κυριολεκτικά, για το τι να περιμένουμε από την εμφάνιση του.

Ετοιμαστείτε να αιχμαλωτιστείτε από τα αιθέρια, μακροσκελή, στροβιλιστικά set του John Digweed, που περιβάλλονται από μια μουσική ατμόσφαιρα μυστηρίου, χαρακτηρίζονται από ένα δυνατό και γήινο ρυθμό και μαγνητίζουν μέχρι τέλους καθώς οι υφολογικοί πειραματισμοί του Sam Paganini και τα ισχυρά του grooves θα δονούν την ατμόσφαιρα του Βolivar Beach Bar.

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 13€ | Ταμείο: 15€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;