5 τύποι ζευγαριών που θα κάτσουν δίπλα σου στην παραλία
Υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι που θα σε κάνουν να πάρεις τα κουβαδάκια σου και να πας αλλού!

Τύποι ζευγαριών υπάρχουν πολλοί αλλά σίγουρα κάποιοι σε κάνουν να θες να απομακρυνθείς αμέσως από κοντά τους!

Το καλοκαίρι είναι για παραλία, παγωμένο καφέ και άπειρο άραγμα κάτω από τον καυτό ήλιο. Όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να σου χαλάσει την ηρεμία και να σου σπάσει τα νεύρα.

Υπάρχουν κάποιοι τύποι ζευγαριών που δε θέλαμε να είναι δίπλα μας, γιατί έτσι θέλουμε και υπάρχουν επιλογές!

Αυτοί είναι οι τύποι ζευγαριών που θα δεις στην παραλία: 

1.Τη «μαμά και το παιδί». 

Είναι εκείνο το ζευγάρι όπου η γυναίκαδεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει μάνα και εκείνου του άνδρα που δε θέλει να μεγαλώσει ποτέ ακι έχει ανάγκη τη φροντίδα μιας γυναίκας. Φωνές για να βάλει αντηλιακό και να μην πάει βαθιά, θα είναι από τα πράγματα που θα ακούσεις.

2.Το εφηβικό ζευγάρι.

Εκείνο το ζευγάρι που θα σου θυμίσει τα νιάτα σου και θα σε κάνει να αναπολήσεις τις δυσάρεστες αναμνήσεις που σου πρόσφερε ο πρώτος σου έρωτας. Δειλά φιλάκια και χαζοπειράγματα είναι στο μενού!

3.Το super fit ζεύγος.

Είναι αυτοί που θα σε κάνουν να αφήσεις κάτω το burger που μόλις παρήγγειλες και θα πιάσεις τη ρακέτα μπας και χάσεις καμιά θερμίδα. Θα βάλουν λάδι σε όλη τους τη μυϊκή μάζα και θα φάνε αγγούρι και αμύγδαλα για να μη φουσκώσουν και χαλάσει η γράμμωση (όσο και αν τους φθονείς, ξέρεις πως έχουν επιλέξει ένα καλό lifestyle).

4.Το ζευγάρι που «στάζει μέλι». 

Ευτυχώς υπάρχει άμμος και δε θα πέσεις χάμω! Είναι το ζευγάρι που δε σταματά να χρησιμοποιεί γλυκανάλατα σχόλια και προσφωνήσεις που προκαλούν ανακατασούρα. Μπαίνουν στη θάλασσα αγκαλίτσα και είναι μέσα στο μέλι και τη ζάχαρη.

5.Το ζευγάρι «δε μιλάμε».

Τσακωμενο ζευγάρι που τελικά πήγε στην παραλία που επέλεξε η κοπέλα αλλά εξακολουθεί να κάνει μουτράκια γιατί την τσάντισε και το έκανε ολόκληρο θέμα ο σύντροφος της. Είναι το ζευγάρι-απειλή στην ηρεμία σου και πρέπει να φύγεις μακριά.

 

Δες και αυτό: 3 τύποι ανθρώπων που πρέπει να βγάλεις από τη ζωής σου τώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;