Καλοκαιρινοί προορισμοί για όλους όσους ψάχνονται!
Καλοκαιρινοί προορισμοί στην Ελλάδα!

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί που θα σε ψήσουν να πας διακοπές!

Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει για όλους όταν πάνε διακοπές! Είναι νόμος!

Υπάρχουν καλοκαιρινοί προορισμοί στην Ελλάδα που σε καλούν να τους ανακαλύψεις, αφού υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε νησιά αλλά και σε περιοχές που είναι ιδανικές για βουτιές και διασκέδαση.

Αυτοί είναι οι καλοκαιρινοί προορισμοί: 

1.Σίφνος

Presents PHOTOGRAPHER @vengio IN #Sifnos, Greece ?? June 25, 2018 FOLLOW’N’TAG US #ALLURING_GREECE CHOSEN BY @pavlos_chalikio ? #all_greece_vengio —- ♡ Please show your support to our featured artists and visit their awesome galleries for more great shots ♡ ___ VISIT PARTNERS COMMUNITY: * @Alluring_Life * @Alluring_Isands * @Alluring_Athens * @Alluring_Europe * @Alluring_Villages —— VISIT OUR FRIENDS: * @adoregreece * @discover_greece_ —— #wu_Greece #super_greece #alluring_venice #travel_greece #igers_greece #loves_mediterraneo #gf_greece #Great_Captures_Greece #greecetravelgr1_ #loves_greece #greecelover_gr #living_europe #world_great #roundphot0 #loves_united_europe #world_besttravel #alluring_earthscapes #loves_greece_ #ae_greece #exquisite_greece #discover_greece_ #kings_greece #topgreecephoto #expression_greece #super_greece_channel

A post shared by HELLAS♡Seductive & Fascinating (@alluring_greece) on

Η Σίφνος είναι ένα νησί στις Κυκλάδες που φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και για την κυκλαδίτικη ομορφιά του. Από το λιμάνι του Πειραιά είναι 5 ώρες περίπου με συμβατικό καράβι και 3 περίπου με γρήγορο. Διαθέτει τα πάντα και η διασκέδαση βρίσκεται στη χώρα του νησιού.

Αν ψήθηκες, μπορείς να κλείσεις εισιτήρια εδώ! 

2.Ικαρία

IKAΡIA – ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ / ΑΙΓΑΙΟ ??? #Ikaria island – #Seuhelles / #Aigaio sea.

A post shared by KalimeraEllada.gr (@kalimeraellada.gr) on

Το νησί όπου ο χρόνος σταματά! Μπορείς να πας είτε με καράβι, είτε με αεροπλάνο! Η Ικαρία είναι ένα από τα νησιά του Αιγαίου που είναι ιδανική για όσους θέλουν να ζήσουν χαλαρές στιγμές και να εξερευνήσουν τόπους που δύσκολα θα βρουν αλλού. Για εσένα και την παρέα σου θα είναι ένας fun προορισμός και αξέχαστος.

Κλείσε αμέσως τα εισιτήρια σου εδώ! 

3.Ρόδος 

Antony Quinn’s bay ??? another beautiful beach on Rhodes island ??? Kalimera friends ??‍♀️ Finns många fina stränder på Rodos ?? ? ? #rhodes #rodos #visitgreece #Greece #greekislands #beach #anthonyquinnbay #travelblogger #islandhopping #travel_greece #roundphot0 #greecetravelgr1_

A post shared by Chriss Greece (@chrissgreece) on

Το νησί των Ιπποτών! Ένα μεγάλο νησί του Αιγαίο και εξαιρετικά γνωστό τόσο στο εξωτερικό όσο και στους Έλληνες. Είναι ένα τόπος που έχει να κάνεις πολλά. Από παραλίες που καλωσορίζουν και ικανοποιούν κάθε δύσκολο τουρίστα μέχρι ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση.

Για εισιτήρια τσέκαρε εδώ! 

4.Σάμος

Visit #Samos island! ?? Photo: @geopetropoulos ???? Chosen by: @stavros.soultanias #perfect_greece #perfect_countries #super_greece #greecelover_gr #greecestagram #greecetravelgr1_ #wu_greece #ilovegreece #welovegreece_ #feelgreece #thegreeceguide #reasonstovisitgreece #greece_is_awesome #great_captures_greece #life_greece #kings_greece #travel_greece #team_greece #igers_greece #urban_greece #ae_greece #greek_islands #loves_greece #gf_greece #great_captures_greece #greece #unlimitedgreece #ig_greece #exquisite_greece

A post shared by Perfect Greece ?? (@perfect_greece) on

Νησί του αιγαίου στο οποίο θα απολαύσεις λίτρα κρασί. Μοναδική ομορφιά και αμέτρητες παραλίες για πρωινές και βραδινές βουτιές. Σοκάκια που είναι ιδανικά για φωτογραφίες και φαγητό που θα σε κάνει να αναστενάξεις από ευχαρίστηση.

Κλείσε εισιτήρια εδώ! 

5.Σύμη

?? • #simi #greece #trip #hotel #aircraft #cabincrew #followforlikes #followers #followforfollowback #follow4followback #likeforfollow #likeforlikes #vsco_hub #vscoedit #vscogram #vscocam #vsco #vscofilter #holidayseason #house #tree #summer #sun #recent4recent #recent4recent #commentforcomment #company #hot #arianator #photography #photographer

A post shared by Alessia? (@aleessiiaz) on

Είναι ένα από τα νησιά των Δωδεκανήσων που αξίζει να επισκεφτείς. Σπίτα με ζεστά χρώματα, όμορφα μαγαζιά για φαγητό και καφέ και χαριτωμένες γωνίες για χαλαρές στιγμές με τους φίλους ή το ταίρι σου.

Ψήσου για διακοπές και κλείσε εδώ τα εισιτήρια σου!

6.Αμοργός

#europe #greece #amorgos#Island #wonderfulrooms4u

A post shared by wonderfulrooms4u (@wonderfulrooms4u) on

Μαγευτικό νησί, γραφικά καλντερίμια, και εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα! Διακοπές στην Αμοργό για εσένα που είσαι ψαγμένο τυπάκι και αναζητάς την ομορφιάενός τοποίου και την ηρεμία της θάλασσας.

Κλείσε τα εισιτήρια σου εδώ! 

7.Κουφονήσια

Crystal clear water ?? ? @spathumpa ? Greece ?? ————————- #dronephotography #greece #koufonisia #crystalclear #droneoftheday #dronestagram #dronesdaily #dronefly #dronegear #drone #mavic #dji #quadcopter #djiphantom3 #uas #dronelife #dronebois #aerialphotography #phantom3 #phantom2 #phantom4 #droneporn #djiglobal #djiphantom #fromwhereidrone #natgeoworld #natgeotravel

A post shared by Amazing Drone Shots (@drone__up) on

Πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες με εξαιρετικές παραλίες. Είναι δυο νησίδες που χωρίζονται μεταξύ τους.Οι παραλίες τους είναι πανέμορφες και μπορείς να πας με την παρέα σου να λιώσεις.

Εδώ θα βρεις τα εισιτήρια για τον προορισμό! 

8.Κίμωλος

#kimolos #cyclades #greece #vacanze in #grecia

A post shared by Massimiliano Spina (@maxslowtraveller) on

Ο «παράδεισος» των Κυκλάδων. Βρίσκεται κοντά στη Μήλο και θεωρείται από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Πολλοί αναφέρουν πως σε ξεγελά καθώς φαίνεται ήσυχο νησί, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.Θα διασκεδάσεις όσο δεν πάει και θα περάσεις αξέχαστες στιγμές.

Κλείσε εδώ τα εισητήρια σου! 

9.Παξοί

Κάθε που νιώθω μοναξιά.. Σκέφτομαι πως υπάρχεις… Και θέλω να’ρθω εκεί κοντά? _______________________________ #erimitisbeach#paxoi#greece??

A post shared by Hara Moumoudi (@hara_moumoudi) on

Νησί των Επτανήσων που δνε του λείπει τίποτα. Το μεταφορικό μέσο δεν είναι αναγκαίο αφού μπορείς να περπατήσεις και το νησί σου υπόσχεται πως θα περάσεις παραμυθένιες διακοπές.

Κλείσε τώρα τα εισιτήρια για τις διακοπές σου! 

10.Σαμοθράκη

Sometimes you just need a break in a beautiful place…alone ?⛺️⛱ #cantwaitforsummer#samothraki

A post shared by Κωνσταντίνα Στρογγύλη♎️ (@konstantinastroggili) on

Νησί του Θρακικού Πελάγους που είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο! Είναι το νησί που αγαπούν οι πεζοπόροι και οι αναρριχητές και σε φέρνει κοντά με τη φύση.

Κλείσε τώρα τα εισιτήρια σου! 

Δες και αυτό: Ύδρα: 7 λόγοι για να πας διακοπές στο νησί του Αργοσαρωνικού

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;