Φοιτητική ζωή στη Λευκάδα: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις
Φοιτητική ζωή για όλους!

Φοιτητική ζωή πόσο ωραία είσαι!

Η φοιτητική ζωή θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες για πολλούς υποψήφιους που έδωσαν μαθήματα στις Πανελλήνιες 2018 και κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή. Μπράβο και μαγκιά σας, darlings.

Ένα μέρος που σίγουρα θα μπορέσει κάποιος να ζήσει μια όμορφη και ήρεμη φοιτητική ζωή είναι το νησί του Ιονίου, τη Λευκάδα.

Αυτά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις: 

1.Η Λευκάδα είναι ένα νησί που μπορείς να πας με το αυτοκίνητο και το ΚΤΕΛ, διότι έχει δημιουργηθεί μια γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία και είναι μαζί με την Εύβοια τα μόνα νησιά της Ελλάδας όπου μπορείς να μεταβείς οδικώς.

2.Στη Λευκάδα υπάρχουν δύο τμήματα από το ΤΕΙ Ιόνιων Νήσων: Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία, αλλά και Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Είναι σχολές με καλή απορρόφηση.

3.Τα ενοίκιαστη έυκάδα δεν είναι και στο πάτωμα, αλλά να ψάξεις θα βρεις σχετικά καλά σπίτια και τιμές.

4.Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στο νησί. Μπορείς να κάνεις μαθήματα kite surfing αλλά και surfing στη Βασιλική, να πας για ιππασία, για καταδύσεις, για ποδήλατο, ιστιοπλοΐα, και άλλα πολλά activities που θα σε κάνουν να τρελαθείς.

5.Η Λευκάδα είναι ένα μέρος από το οποίο μπορείς να πας σχετικά γρήγορα και σε άλλες περιοχές. Μπορείς να μεταβείς μέσα σε μισή ώρα στην Πρέβεζα ή να κάνεις κρουαζιέρα και να επισκεφτείς κάποια άλλα νησιά που βρίσκονται στο Ιόνιο.

6.Παραλίες; U know παραλίες; Αν είναι η Λευκάδα γνωστή για κάτι, είναι οι υπέροχες παραλίες της! Εγκρεμνοί, Κάθισμα, Πόρτο Κατσίκι, Αγία Μαύρα, Σύβοτα και μικρές παραλιούλες που δεν έχουν όνομα σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

7.Οι βόλτες στο κέντρο της Λευκάδας θα σου μείνουν αξέχαστες και πίστεψε μας θα βαρεθείς να τρως κρέπες και παγωτό, αφού τα περισσότερα μαγαζιά σερβίρουν αυτές τις υπέροχες παρασκευές χειμώνα -καλοκαίρι ενώ σίγουρα θα λατρέψεις το φαγητό αφού υπάρχουν πολλά μαγαζιά που σερβίρουν παρασκευές με κρέας και είναι πεντανόστιμες.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στα Ιωάννινα: 8 πράγματα που πρέπει να μάθεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;