Δώσε προσοχή! Αυτά είναι τα κόλπα που κάνει ένας άπιστος!
Σας ανακαλύψαμε πουλάκια μου!

Άπιστοι και άπιστες δε μπορείτε να κρυφτείτε πια!

Ένας άνδρας τηλεφώνησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία και θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την απιστία. Ο Jeremy είναι γύρω στα 20 και αποκάλυψψε πως είναι άπιστος απέναντι στην κοπέλα του, τους τελευταίους 6 μήνες. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει δυο παιδιά μαζί της και πως δε σκοπεύει να σταματήσει να είναι άπιστος μέχρι να γτάσει τα 40 (είσαι έξαλλη, το νιώθω!).

Δήλωσε πως κάνει κάποια κόλπα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο κομμάτι της απιστίας και σύμφωνα με έρευνες δεν είναι ο μόνος. Είπε πως έχει μια δεύτερη συσκευή τηλεφώνου κρυμμένη στο μπάνιο για να μπορεί να επικοινωνεί με την άλλη γυναίκα και πως όλοι οι κωδικοί είναι διαφορετικοί για να μην υπάρχει υποψία. Ένας άλλος ακροατής είπε πως έχει βγάλει διάφορες φωτογραφίες από περιοχές και μέρη που θα μπορούσε να βρίσκεται, με σκοπό να τις στέλνει στην κοπέλα του και να καλύπτει τα ίχνη του ενώ ένας άλλος είπε πως κρατά σημειώσεις κάθε φορά που η κοπέλα κάνει κάτι λάθος και της τα «κοπανάει» όταν αυτή υποπτεύεται την απιστία του.

Αυτό που κάνουν όλοι είναι να πληρώνουν με μετρητά κάθε φορά που κλείνουν κάποιο ραντεβού σε ξενοδοχείο για να μη μπορεί κανείς να γνωρίζει πως ήταν εκεί και οι πληρωμές με κάρτα είναι απαγορευτικές!

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε πάνω στις σχέσεις στην Αυστραλία, οι επιστήμονες του έρωτα κατέληξαν πως όταν κάποιος είναι άπιστος σε μια σχέση, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα απιστήσει και στην επόμενη…

Κοίτα να δεις κόλπα!

Δες και αυτό: Αυτό είναι το λάθος που κάνεις και θα φύγει… τρέχοντας!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;