Σπέτσες: 7 λόγοι που θα σε κάνουν να επισκεφτείς το νησί
Οι Σπέτσες είναι ένα από τα νησιά που πρέπει να επισκεφτείς!

Οι Σπέτσες είναι ένα από τα νησιά της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς!

Βασικά, για να λέμε τα πράγματα έτσι όπως είναι…Όλα τα νησιά της Ελλάδας πρέπει να τα επισκεφτούμε για το καθένα έχει να μας προσφέρει κάτι ξεχωριστό και είναι όλα πανέμορφα. Απλά σήμερα θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στις Σπέτσες.

Oι Σπέτσες είναι ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους δε θέλουν να κάνου μεγάλο ταξίδι. Μπορεί κάποιος να μεταβεί στο νησί είτε με κάποιο flying dolphin από το λιμάνι του Πειραιά ή να οδικώς από την Επίδαυρο, το Κρανίδι ή το Πόρτο Χέλι όπου θα τις συναντήσει απέναντι και υπάρχουν θαλάσσια ταξί για τη μεταφορά.

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να επισκεφτείς το νησί: 

1.Θεωρείται το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού και πολλές προσωπικότες του διεθνούς jet set επιλέγουν το νησί για να χαλαρώσουν.

2.Οι άμαξες που υπάρχουν στο νησί είναι ιδανικές για εσένα που θες να πας με το ταίρι σου μια ρομαντική βόλτα και να δεις μια διαφορετική πλευρά του νησιού.

3.Θα δεις νεοκλασσικά σπίτια, παλιές άγκυρες και τα γνωστά καπετανόσπιτα, μιας και το νησί έχει μεγάλη ναυτική ιστορία και οι ντόπιοι είναι πάντα πρόθυμοι να στην πουν.

4.Το μουσείο της Μπουμπουλίνας αξίζει μια επίσκεψη. Εκεί θα δεις μια έκθεση με προσωπικά της αντικείμενα ενώ στο μουσείο-οικία του Χατζηγιάννη-Μέξη φυλάσσονται και τα οστά της ηρωικής καπετάνισσας.

5.Στις Σπέτσες μπορείς να κάνεις shopping και δεν εννοούμε να πάρεις τα κλασσικά τουριστικά πραγματάκια που όλοι φέρνουμε από τις διακοπές μας. Υπάρχουν μαγαζιά που φιλοξενούν μεγάλα brands αλλά και Έλληνες σχεδιαστές που αξίζει να ρίξεις μια ματιά.

6.Η πιο γνωστή παραλία στο νησί είναι το Καΐκι. Άλλες παραλίες που μπορείς να επισκεφτείς είναι επίσης η Αγία Μαρίνα και ο Βρέλλος. Μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις κάποιο κοκτέιλ και να βγάλεις την απαραίτητη selfie. Μια συμβουλή! Μίλα με τους ντόπιους και ίσως μάθεις για κάποια απόκρυφη παραλία που αξίζει να επισκεφτείς.

7.Η νυχτερινή διασκέδαση στις Σπέτσες είναι για όλους. Μπορείς να πας σε κάποιο μαγαζί για ουζάκια και μεζέ ή να ξεκουραστείς το απόγευμα και να βγεις το βράδυ για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ακόμη δε μπορούμε να ξεχάσουμε το λιώσιμο στο Stavento (κλαμπάκι) αλλά και την πόρτα που παραλίγο να φάμε στο Guzel.

Δες και μερικές φωτογραφίες στο Instagram: 

Visit #Spetses island! ?? Photo: @blackk.bird ???? Chosen by: @stavros.soultanias #perfect_greece #perfect_countries #super_greece #greecelover_gr #greecestagram #greecetravelgr1_ #wu_greece #ilovegreece #welovegreece_ #feelgreece #thegreeceguide #reasonstovisitgreece #greece_is_awesome #great_captures_greece #life_greece #kings_greece #travel_greece #team_greece #igers_greece #urban_greece #ae_greece #greek_islands #loves_greece #gf_greece #great_captures_greece #greece #unlimitedgreece #ig_greece #exquisite_greece

A post shared by Perfect Greece ?? (@perfect_greece) on

Spetses island. A secluded beach at sunset ☀️❤️??

A post shared by Neohel Publications (@neohelpublications) on

#greece#spetses#june#2018#summer#greekislands

A post shared by Jonas Häggblom (@haggblomjonas) on

Hotel for sale in Spetses Greece, This charming recently renovated hotel of 500m², boasting 11 rooms and 3 suites, and the sea at its doorstep, just at 60 m, a relaxing and comfortable place to stay, perfect for those ready to switch off their mobiles, put their feet up, sit back and enjoy all this small but wonderous island has to offer!

A post shared by Ktimatoemporiki Real Estate (@realestategreece) on

Monday like ??‍♀️ #Spetses #Greece #islandlife #bluesky #bluesea #port #boats

A post shared by Élødie Nrd-Fld (@hello_eloooo) on

Δες και αυτό: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;