Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Ρεπόρτερ της ΕΡΤ πήρε το φιλάκι του ενώ βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση! (video)
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Δεν έχουν μόνο οι γυναίκες δημοσιογράφοι τα τυχερά τους!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 δε σταματά να απασχολεί, τόσο εντός γηπέδων όσο και εκτός.

Η Ρωσία έχει υποδεχτεί πολλούς οπαδούς διαφόρων χωρών αλλά και δημοσιογράφους που καλύπτουν λεπτό προς λεπτό το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ είδαμε ένα περιστατικό που μόνο γέλιο θα μπορούσε να μας προκαλέσει, καθώς ο δημοσιογράφος Ιωσήφ Νικολάου, δέχτηκε φιλί στο μάγουλο καθώς βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση.

Ο δημοσιογράφος πήρε το φιλάκι του από έναν άνδρα ο οποίος απομακρύνθηκε αμέσως και κανείς δεν το περίμενε. «No, no my friend! Thank you, thank you» (όχι, όχι φίλε μου! Ευχαριστώ, ευχαριστώ) είπε μόλις τον φίλησε ο οπαδός και έπειτα συνέχισε λέγοντας «Να ήταν γυναίκα ρε παιδιά να την αφήναμε». Από τη στιγμή που έγινε το σκηνικό δε σταμάτησε να κοιτά γύρω του.

Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο μεγάλο αθλητικό γεγονός και οι δημοσιογράφοι το καλύπτουν, οι οπαδοί ξεσαλώνουν και πάντα παίζουν με τους ανθρώπους που μεταδίδουν το κλίμα αλλά και τις ειδήσεις που αφορούν το event. Ο απεσταλμένος της ΕΡΤ πρέπει να είναι ο πρώτος άνδρας ρεπόρτερ που έχει δεχτεί φιλί από άνδρα καθώς περιγράφει live στην κάμερα!

Εκτός από τον Ιωσήφ Νικολάου, έχουμε δει και άλλες δυο δημοσιογράφους που δέχτηκαν «ερωτική» προσέγγιση αλλα δεν αντέδρασαν τόσο ψύχραιμα.

Πάντως μπράβο στον δημοσιογράφο που ήταν τόσο ψύχραιμος!

Δες το video:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: 8 τρόποι για να την παλέψεις όταν βλέπει το αγόρι σου Μουντιάλ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;