Loco Dice | Support Dj Set: Manolaco, Nico Rac & Dj Steph @ Bolivar Beach Bar
Μάθε τα πάντα για το event εδώ!

BLEND Athens

Proudly present

Loco Dice

Support Dj Set: Manolaco, Nico Rac & Dj Steph

Παρασκευή 29 Ιουνίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Προπώληση: 10€ | Είσοδος: 13€

Το μουσικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Loco Dice θα βρεθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου στα decks του Bolivar Beach Bar για μια ατμοσφαιρική και ονειρώδη βραδιά. Ο Γερμανός dj και παραγωγός με τις τυνησιακές ρίζες που δημιούργησε το πρότυπο label της Desolat και έδωσε τάση με τα πρώτα ακόμα δείγματα γραφής του, όπως το «Phatt Dope Shit», μέντορας για πολλά από τα ανερχόμενα ταλέντα της tech house και ακούραστος εργάτης των decks, επιστρέφει για να μας παραδώσει ένα ακόμα μάθημα αυθεντικής minimal tech & house. Μαζί του οι Manolaco, Nico Rac και Dj Steph.

Λένε πως κάθε τόσο εμφανίζεται ένας παραγωγός ή dj που εμπνέει τη συλλογική φαντασία. Η πορεία και τα επιτεύγματα αυτού του απίθανου γερμανού με τις τυνησιακές καταβολές αποδεικνύουν περίτρανα πως ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Ο Loco Dice αποτελεί από τα καλύτερα δείγματα αυτού του σπάνιου είδους των Dj που μπορούν να ενώσουν πολύ διαφορετικές ψυχολογίες του dancefloor με μια ωμά άμεση προσέγγιση. Μέσα από τα dj set του ή τις παραγωγές του σε lebel όπως M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty και Cocoon συγχωνεύει προοπτικές, με την λεπτεπίλεπτη αίσθηση του για τους ήχους και την ικανότητα του να δημιουργεί ατμόσφαιρες που αντανακλούν έντονα συναισθήματα, υποστηριζόμενες από δυναμικά, φυσικά groove εμπνευσμένα από το hip hop που ήταν το πρώιμο ηχητικό του έδαφος στα μέσα και προς το τέλος της δεκαετίας του ’90 όταν έκανε support σε καλλιτέχνες όπως Usher, Ice Cube, Jamiroquai και Snoop Dogg.

Υπάρχει κάτι εκεί, στις δημιουργίες του, για τους ονειροπόλους, όπως εξίσου και για τους πιστούς που θέλουν να νιώσουν τη στιγμή 11 το βράδυ με 7 το πρωί σ’ ένα dancefloor. Η συγχώνευση αυτή, διάφορων προοπτικών, δεν είναι τυχαία. Ο Loco Dice, με την άστατη ιδιοσυγκρασία του, μπορεί ν’ αφήνει τις σκέψεις του μερικές φορές να ξεφεύγουν μαζί του, αλλά τείνει να κυνηγά τις ιδέες αυτές και να τις μετατρέπει σε καλλιτεχνική πραγματικότητα. Τα dj set του είτε στο μεγαλύτερο rave festival Timewarp, είτε στο Cocoon στην Ίμπιζα, είτε σε ένα party σε κάποια παραλία της Νότιας Αμερικής είναι αυθόρμητες ενορχηστρώσεις γεμάτες από τις αποχρώσεις που αφήνουν η νύχτα, η τοποθεσία ή το club και φυσικά το κοινό.
Ο εσωτερικός σεναριογράφος που λειτουργεί μέσα του, τον καθιστά ικανό ν’ αποκωδικοποιεί και να μεταφράζει ήχους και να μεταφέρει τη ντόπια ιδιοσυγκρασία στα set του είτε βρίσκεται στη Νάπολη είτε στη Νέα Υόρκη. Ο Loco Dice ομοίως είναι ικανός να εμπνεύσει, να δημιουργήσει εκείνη την ογκώδη ατμόσφαιρα που μπορεί να βιωθεί μόνο πλήθος χιλιάδων ανθρώπων. Το γεγονός ότι έχει καταφέρει να παίξει για 18 ώρες, από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 8 το απόγευμα της επόμενης ημέρας στο δημοφιλές club Space στο Miami αποδεικνύει ότι διαθέτει απίστευτη ποσότητα και ποιότητα ταλέντου για να φτιάξει ένα σετ τέτοιου μεγέθους που θα συγκινήσει ένα ευρύ κοινό. Τη νύχτα της 29ης Ιουνίου θα αφεθούμε στα χέρια αυτού του μάγου της minimal techno και να είστε βέβαιοι ότι θα μας μείνει αξέχαστη.

Event Info:
Doors Open: 21:00
Προπώληση: 10€
Είσοδος: 13€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;