Φοιτητική ζωή στην Ηγουμενίτσα: 7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις
Φοιτητική ζωή και όλα τώρα ξεκινούν!

H φοιτητική ζωή είναι ωραία και θα το καταλάβεις σύντομα!

Έδωσες πανελλήνιες, υπέβαλλες το μηχανογραφικό σου και είδες πως η σχολή που πέρασες είναι στην Ηγουμενίτσα! Τέλεια!

Η Ηγουμενίτσα είναι η πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας και είναι μια περιοχή που μπορεί να φαίνεται ήσυχη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα περάσεις καλά και πως δε θα ζήσεις την απόλυτη φοιτητική ζωή.

Αν πέρασες στην Ηγουμενίτσα ετοιμάσου για όμορφες στιγμές, καθαρό αέρα και πολλέ ςβόλτες διότι υπάρχουν πολλές περιοχές κοντά που μπορείς να εξερευνήσεις.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις: 

1.Η Ηγουμενίτσα είναι μια πόλη που περιβάλλεται από βουνά και είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη φύση. Με λίγα λόγια, θα πάρεις καθαρό αέρα και θα στρώσεις επιδερμίδα.

2.Στην Ηγουμενίτσα θα βρεις το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να πάνε μονήμερες στην Ιταλία για ψώνια και για βόλτα. Ετοιμάσου για εσπρεσσάκι!

3.Λειτουργεί παράρτημα του ΤΕΙ Ηπείρου με 3 τμήματα (Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών στην Διοίκηση και στο Εμπόριο, Ιχθυοκαλλιέργειας, Τουριστικών Επαγγελμάτων) στην Ηγουμενίτσα.

4.Η Ηγουμενίτσα είναι μια πόλη που διαθέτει νυχτερινή ζωή και μπορείς να δεις πολλά. Κλαμπάκια και μαγαζιά για χαλαρό ποτό είναι ιδανικά για τους φοιτητές που θέλουν να ξεσκάσουν.

5.Τα Ιωάννινα είναι σε σχετικά μικρή απόσταση από την πόλη και είναι απόλυτος χειμερινός προορισμός. Επίσης υπάρχουν ιδανικά μέρη το καλοκαίρι που βρίσκονται κοντά στην Ηγουμενίτσα όπως τα περίφημα Σύβοτα Θεσπρωτίας όπου υποδέχονται πολύ κόσμο.

6. Στην Ηγουμενίτσα θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τη γυμναστική γιατί το μέρος είναι τέλειο για τρέξιμο στα βουνά ή στην παραλία.

7.Στην πόλη λειτουργεί αρχαιολογικό μουσείο με εκθέματα από τους Ιστορικούς χρόνους μέχρι τους Βυζαντινούς και μπορείς να ανακαλύψεις και κάποιο κρυμμένο ταλέντο αφού υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι για να ασχοληθείς.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στα Ιωάννινα: 8 πράγματα που πρέπει να μάθεις!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;