Power of Love: Ο Σάκης τα έβαλε με τον Σωκράτη και οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τον Βόσπορο! (video)
Στο Power of Love είχαμε μεγάλες εντάσεις!

To Power of Love φτάνει στο τέλος και τα όργανα ξεκίνησαν πριν από τον τελικό!

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έχει βρεθεί στο στόχαστρο των παικτών και πλέον δέχεται επίθεση από τους παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι του Power of Love. Ειδικά, ο νέος παίκτης, ο Σάκης Μαστοράκης, φαίνεται πως δε μπορεί να κρατήσει τα νέυρα του για τον παίκτη.

Η Μαρία Μπακοδήμου κάλεσε όλους τους παίκτες να καθίσουν στον καναπέ και να λύσουν τα προβλήματα τους, καθώς στο τελευταίο γκαλά-ημιτελικό είδαμε πως υπήρξε τεράστια ένταση μεταξύ των παικτών. Ο Σωκράτης έχει αναφέρει πολλά πράγματα για τους παίκτες, σύμφωνα με τους ίδιους και τα live που κάνει είναι αυτά που βρίσκουν τους παίκτες να είναι έξαλλοι μαζί του.

Ο Σάκης Μαστοράκης δε μπόρεσε να κρατηθεί αφού άκουγε τη συζήτηση που έκανε ο Παναγιώτης Θεόφιλος με τον Σωκράτη και δε μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε. Τον αποκάλεσε ψεύτη και μάλιστα ανέφερε πως όλο αυτό είναι θέατρο.

Ο Σωκράτης του φώνζεξ «Πολύ μαγκιά χωρίς λόγο, Σάκη», και ο πάικτης τον αγριοκοίταξε νεώ η Μαρία Μπακοδήμου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα δείχνοντας ένα βίντεο με την αποχώρηση της Εύας.

Απλά να σου πούμε σε αυτό το σημείο, πως είναι λίγο περίεργο που παίρνει θέση ο Σάκης αφού είναι λίγο καιρό στο παιχνίδι.

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Δες και αυτό: Power of Love τελικός: Ποιοι παίκτες θα αναμετρηθούν για το έπαθλο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;