Φοιτητική ζωή στα Ιωάννινα: 8 πράγματα που πρέπει να μάθεις!
Φοιτητική ζωή και τα μυαλά στα κάγκελα!

Φοιτητική ζωή; Και όμως είναι από τις καλύτερες εμπειρίες!

Πέρασες με μεγάλη επιτυχία το δύσκολο task των Πανελληνίων 2018 και τώρα συμπληρώνεις το Μηχανογραφικό 2018 με σκοπό να μπεις σε μια σχολή και να ζήσεις την απόλυτη φοιτητική ζωή; Μια πολύ καλή επιλογή είναι κάποια σοχλή στα Ιωάννινα.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να μάθεις: 

1.Είναι στην Ήπειρο και είναι μια πόλη που μετρά 65.574 κατοίκους (περίπου), οπότε η μοναξιά δεν είναι εφικτή στον συγκεκριμένο τόπο.

2.Η φοιτητική ζωή είναι ιδανική στα Ιωάννινα και φιλοξενούνται περίπου 20 σχολές Πανεπιστημίου και ΤΕΙ.

3.Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να επισκφτείς το Αρχαιολογικό μουσείο Ιωαννίνων στην Πλατεία Λιθαρίτσια. Περιλαμβάνει αρχαιολογικά ευρήματα και των 4 νομών της Ηπείρου. Ανακαινίσθηκε τα έτη 2008-2010 και έχει πλέον ποιοτική εργονομική διάταξη εκθεμάτων και το Κάστρο Ιωαννίνων που περιέχει το Φετιχέ Τζαμί, τον Τάφο του Αλή Πασά και το Βυζαντινό Μουσείο, όπως και την αίθουσα έκθεσης Αργυροχρυσοχοΐας. Επίσης μπορείς να επισκεφτείς την περίφημη λίμνη των Ιωαννίνων.

4.Αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τη φοιτητική ζωή των Ιωαννίνων, θα βρεις να κάνεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στη σχολή σου. Υπάρχουν θεατρικές ομάδες και κινηματογραφικές ομάδες που μπορείς να συμμετάσχεις. Και εκτός σχολής μπορείς να βρεις πολλούς συλλόγους που αφορούν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των ανθρώπων, όπως φωτογραφίας και μουσικής.

5.Η καλύτερη περιοχή για να μείνεις στα Ιωάννινα είναι το κέντρο, αλλά τα σπίτια είναι λίγο τσιμπημένα.Δηλαδή θα βρεις γκαρσονιέρες από 260 ευρώ και νπορεί βα φτάσουν μεχρι και 300 ευρώ.

6.Στα Ιωάννινα θα βρεις πολλά φοιτητο-μάγαζα στα οποία μπορείς να απολαύσεις τοπικές λιχνουδιές, τσίπουρο αλλά και χαλαρές στιγμές για καφεδάκι και τάβλι. Στη λεωφόρο Δωδώνης θα βρεις πολλά μαγαζιά.

7.Τα Ιωάννινα είναι μια πόλη που σου επιτρέπει να βγει εκτός.Μπορείς να επισκεφτείς περιοχές όπως η Πρέβεζα ή αν έχεις όρεξη μπορείς να πας μέχρι τη Λευκάδα όταν ανοίγει ο καιρός, αφού απέχει περίπου 2 ώρες και μπορείς να κάνεις μια όμορφη μονοήμερη. Θα βρεις περιοχές πόπου είναι ιδανικές για χειμερινές βόλτες αλλά και για καλοκαιρινές.

8.Μπορείς να πας οδικώς αλλά και με αεροπλάνο.

Δες και κάποιες φωτογραφίες μέσα από το Instagram: 

Κυριακή με καφεδακι κάτω από τον Πλάτανο στο γραφικό νησάκι Ιωαννίνων…Τι πιο αυθεντικό; ??? . Photo on IG: @loriliciousss Follow @visit_ioannina Tag your photo: #Visit_Ioannina . . . #Repost @loriliciousss (@get_repost) ・・・ m e m o r y o f #Ιωάννινα ?? #ioannina #lake #pamvotis #nisaki #visitioannina #travel #greece

A post shared by Visit Ιoannina (@visit_ioannina) on

“Sometimes, the littlest things take up the most room in your heart” ~Winnie the pooh . . . . . . . . . . . . . . #ioannina #heartshaped #heart #red #square #greece #epirus #summernights #chillin #colours #crowdy #vivid #instagood #instalifo #goodtimes #clouds #mountains #nature #urbanphotography

A post shared by Λούκα Μαγουλά? (@luca_magoula) on

#ελλαδα #geece #athensvoice #hdr_geece #heavenly_shotz #streets_and_transports #greecelover_gr #kings_greece #greecetravelgr1_ #roundpht0 #instagood #instalifo #instalike #picoftheday #ioannina #ioanninacity

A post shared by EleniPLamprou (@lampreto) on

Vivid background . . . . . #sky#skyporn#lake#strolling#colours#colourful#figures#sculpture#background#vivid#vividness#capture#moment#contrast#ioannina#ioanninabars#ig_greece

A post shared by N i K O S T h. ® (@grinjos) on

 

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στη Χαλκίδα: 8 πράγματα που πρέπει να μάθεις

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
22'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
5'
57 - 57
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 3 
  
 2 
 1