Τρεις μοναδικές αποστολές σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

Σε ένα πράγμα μπορούν να συμφωνήσουν όλοι οι φοιτητές χωρίς δεύτερη σκέψη. Η καλοκαιρινή εξεταστική είναι μεγάλο πακέτο!

Το χειμώνα, το να συγκεντρωθείς στο διάβασμα δεν είναι τόσο δύσκολο. Όταν όμως ξεκινάς να ονειρεύεσαι παραλίες, αμμουδιές και βόλτες, ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις κάτι ενδιαφέρον για να περάσει η εξεταστική στα γρήγορα.

Τέρμα όμως αυτά! Ήρθε η ώρα για αλλαγές!

Το Frulite, μας καλεί και φέτος να “ξεζουμίσουμε” την κάθε στιγμή, μέσα από τρεις μοναδικές αποστολές. Διάλεξε τη γεύση που σου ταιριάζει και ξεκινάμε!

Πρώτη αποστολή: “Ξεζούμισε” την εξεταστική
Γιατί πρέπει η εξεταστική να είναι μία δύσκολη περίοδος για κάθε φοιτητή,
ενώ μπορεί να “ξεζουμίσει” κάθε στιγμή της;

Ένας χυμός, μας συντροφεύει πάντα στο διάβασμα και τις εξετάσεις, όχι μόνο γιατί έτσι μάθαμε από μικροί, αλλά και γιατί το Frulite είναι συνώνυμο της χαράς, της ελευθερίας και της παιχνιδιάρικης διάθεσης! Μας εμπνέει να ζούμε τη ζωή με πάθος και ενθουσιασμό και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή (ακόμα κι αυτή τη βαρετή, του διαβάσματος) με νεανική και χαρούμενη διάθεση, προσφέροντάς μας πολλούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, το Frulite καλεί όλους τους φοιτητές να δουν την εξεταστική με άλλο μάτι και να “ξεζουμίσουν” κάθε στιγμή της, μέσα από μία συναρπαστική αποστολή, γεμάτη εκπλήξεις.

Αν είσαι λοιπόν φοιτητής και έχεις πάρει το ρόλο σου στα σοβαρά, διαβάζοντας ό,τι σημείωση και βιβλίο έχει πέσει στα χέρια σου, μπες στο πλήρως ανανεωμένο www.frulite.gr και δώσε κι εσύ τη σοφή συμβουλή σου για το πώς να ξεζουμίσεις την εξεταστική και να κερδίσεις τους αγαπημένους σου χυμούς Frulite κι ένα φανταστικό διήμερο σε ένα ελληνικό νησί!

Τίποτα δεν είναι βαρετό αρκεί να θες να το δεις αλλιώς!

Εσύ, πώς θα ξεζουμίσεις αυτή την εξεταστική;

Stay tuned και για τις επόμενες υπέροχες ksezoumistikes αποστολές!

Join us on:

Facebook εδώ
YouTube εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;