Survivor 2018: Η Βαλαβάνη «άδειασε» τον Αγόρου! (video)
Survivor 2018: Τι είπαν για τον παίκτη;

Στο Survivor 2018 ο Νικόλας Αγόρου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την αρχή και δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν πως θα είναι ένα από τα φαβορί για τον τελικό.

Στο Survivor 2018 οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις και τα νεύρα τους δοκιμάζονται. Πολλές φορές δημιουργούνται παρεξηγήσεις και οι συμπεριφορές αλλάζουν συνεχώς!

Αυτή τη φορά, ο Νικόλας Αγόρου είναι ο παίκτης που δέχτηκε την κριτική της εκπομπής Survivor ΠΑΝΟΡΑΜΑ και οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησαν για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιάννη Τσίλη!

«Τον έσπρωξε με τον γοφό του. Τον Νικόλα τον έχω υποστηρίξει, αλλά χθες ήταν πολύ λάθος σε όλα του, σε όλο το αγώνισμα. Και αυτή η απειλή “η τελευταία σου”, για μένα ήταν ότι χειρότερο. Δεν μπορείς να μιλάς για ήθος, σεβασμό, σε ένα παιδί σαν τον Γιάννη που πέντε μήνες τώρα δεν έχει δώσει το παραμικρό για να σχολιαστεί. Ήταν πολύ λάθος σε όλα του και έχει ξανασυμβεί αυτό με τη χειρονομία στον Μουρούτσο.Που πάλι δεν παραδεχόταν ο Νικόλας ότι το έχει κάνει. Πολύ μεγάλο φάουλ που γύρισε και είπε για το αθλητικό ιδεώδες. Και με τι πραότητα μίλησε ο Γιάννης μετά. Εγώ του βγάζω το καπέλο του Γιάννη γιατί αν εμένα μου έλεγε κάποιος “είναι η τελευταία σου φορά”, θα ζητούσα το λόγο. Ο Γιάννης ήταν τόσο ήρεμος που όταν άκουσε κάτι τέτοιο, ούτε το σχολίασε, ούτε είπε τίποτα. Ήταν προς τιμήν του και πραγματικά αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες», είπε η αθλητικογράφος.

Δες το απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Survivor 2018: Η Ροδάνθη Καπαρού έφυγε και αυτές είναι οι πρώτες τις δηλώσεις! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;