Έψαχνε τη Νέσι για χρόνια αλλά τελικά ανακάλυψε κάτι άλλο!
Μα τι έχουν πάθει όλοι με το τέρας του Λοχ Νες!

Όλοι ψάχνουν τη Νέσι αλλά κανείς δεν την βρίσκει.

Ο Steve Feltham είναι ένας από τους ανθρώπους που αποφάσισε να αναζητήσει το περίφημο τέρας της λίμνης Λοχ Νες στη Σκωτία, και άφησε τη δουλειά του, το σπίτι και όλες τους τις ασχολίες για να αφοσιωθεί στο κυνήγι της Νέσι.

Ο Steve έχοντας περάσει 24 χρόνια κοιτώντας και παρτηρώντας ότι συμβαίνει στη λίμνη, έφτασε στο συμπέρασμα να αναφέρει πως δεν υπάρχει η Νέσι και πως αυτό που βρίσκεται στη λίμνη δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα γατόψαρο. Αναφέρει πως πρόκειται για ένα τεράστιο γατόψαρο που υπάρχει σε λίμνες από τη Βικτωριανή εποχή και έχει καταφέρει να επιζήσει.

Ο άνδρας έφτασε στο συμπέρασμα αυτό σύμφωνα με όλα όσα έχει δει και με τις μαρτυρίες που έχει ακούσει, διότι το συγκεκριμένο γατόψαρο ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που αναφέρονται και πλέον έπαψε να πιστεύει πως υπάρχει το συγκεκριμένο τέρας.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μένει σε ένα τροχόσπιτο κοντά στη λίμνη και πλέον δημιουργεί ομοιώματα της Νέσι και τα πουλάει.

Δες και αυτό: Αυτοί οι γονείς μετέτρεψαν τα κεφάλια των παιδιών τους σε έργα τέχνης και είναι τρομερά περίεργα! (photos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;