8 ταινίες με απρόσμενο τέλος που πρέπει να δεις!
Οι ταινίες που θα σε κάνουν να γείρεις το κεφάλι με απορία!

Υπάρχουν ταινίες που στο τέλος τους καταφέρνουν να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και να μην περιμένεις με τίποτα αυτό που θα συμβεί.

Αν είσαι από αυτούς που ψάχνουν να βρουν μια ταινία που θα έχει απρόσμενο τέλος και ίσως να μην το περιμένεις. Οι ταινίες που σου αρέσουν ξέρεις ποιες είναι, αλλά δεν είναι κακό να δεις και κάτι καινούργιο.

Οι ταινίες που πρέπει να δεις είναι αυτές:

1.The Girl with the Dragon Tattoo

Βασισμένη στο πρώτο από τα τρία βιβλία της επταλογίας, που πρόλαβε να γράψει ο Stieg Larsson, πριν τον προδώσει η καρδιά του το 2004, η ιστορία θέλει τον Μίκαελ Μπλόμκβιστ, κορυφαίο ερευνητή δημοσιογράφο που έχει βρεθεί κατηγορούμενος για δυσφήμηση ενός επιχειρηματία, να αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης ανιψιάς του Χένρικ Βάνγκερ, ενός συνταξιούχου μεγαλοβιομήχανου, η οποία χρονολογείται πριν από 40 περίπου χρόνια. Κι ενώ στην πορεία ο Μπλόμκβιστ ανακαλύπτει πως η μακρά ιστορία της πολυμελούς οικογένειας του Βάνγκερ είναι γεμάτη από έριδες, μίση και ανομολόγητα μυστικά, η Λίζμπεθ Σαλάντερ, μια εκκεντρική χάκερ με εριστική συμπεριφορά και συχνά προβλήματα με το νόμο, αποφασίζει για τους δικούς της λόγους να τον βοηθήσει να βρει την άκρη του νήματος…

2.Murder on the Orient Express

Ο διάσημος Βέλγος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει με το Οριάντ Εξπρές, αλλά εξαιτίας μιας τρομερής χιονοθύελλας, το τρένο σταματά στα μισά της διαδρομής Κωνσταντινούπολης-Παρισιού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Ράτσετ, ένας από τους επιβάτες του τρένου και ήδη ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού, βρίσκεται δολοφονημένος. Εγκλωβισμένοι στα χιόνια και μακριά από την αστυνομία, ο Πουαρό αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Όλοι έχουν κίνητρο, όλοι είναι ύποπτοι αλλά όλοι έχουν ένα καλό άλλοθι.

3.Contratiempo

Ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Αντριάν Ντόρια, ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του στο πλάι του.
Δηλώνοντας αθώος για τον φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο, με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του.
Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, με την εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα για την εισαγγελία θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τη στρατηγική της υπεράσπισης, σε μια φρενήρη μάχη με τον χρόνο.

4.Sidney Hall

Ύστερα από την έκδοση μιας δημοφιλούς νουβέλας, που βασίστηκε στον θάνατο ενός συμμαθητή του, ο αμφιλεγόμενος συγγραφέας Sidney Hall (Logan Lerman), βλέπει την φήμη του να εκτοξεύεται. Η σχέση με την φίλη του (Elle Fanning) αρχίζει να καταρρέει, καθώς οι σκοτεινές συνέπειες του βιβλίου εισβάλλουν στην ζωή τους και ξαφνικά αυτός εξαφανίζεται. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, ένας αινιγματικός ντετέκτιβ αναζητά τον χαμένο συγγραφέα, τα βιβλία του οποίου είναι συνδεδεμένα με μια σειρά περίεργων εμπρησμών

5.Malice

Ο Αντι και η Τρέισι είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που ζει σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης. Εκείνος είναι κοσμήτορας στο τοπικό κολέγιο, όπου τελευταία συμβαίνουν ανεξήγητοι φόνοι νεαρών μαθητριών, έργο άγνωστου ψυχοπαθούς δολοφόνου. Στη διάρκεια επίσκεψής του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ένα από τα θύματα, ο Αντι γνωρίζεται με έναν γυναικά χειρουργό που συμβαίνει να είναι παλιός του συμφοιτητής. Σύντομα γίνονται φίλοι και ο Αντι προσφέρεται να του νοικιάσει ένα από τα δωμάτια του σπιτιού του, παρά τις αντιρρήσεις της Τρέισι. Βαθμιαία ένα παράξενο τρίγωνο θα σχηματιστεί ανάμεσα στους ήρωες. Βασισμένος στο διαρκές παιχνίδι ανάμεσα στο είναι και το φαίνεσθαι των πραγμάτων, ο Χάρολντ Μπέκερ στήνει ένα έξυπνο θρίλερ στην αυστηρά χιτσκοκική παράδοση του είδους, καλώντας τον θεατή να συναρμολογήσει τα κομμάτια ενός περίπλοκου αλλά άκρως γοητευτικού κινηματογραφικού παζλ.

6.Primal Fear

Ένα αγόρι κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ιερέα αλλά η αλήθεια βρίσκεται αλλού.

7.Stay

Στην σύγχρονη Νέα Υόρκη, ο Σαμ, ένας νεαρός ψυχίατρος αναλαμβάνει την δύσκολη περίπτωση ενός ασθενούς, του Χένρι Λέθεμ, που ένα πρόσφατο ατύχημα, του έχει δημιουργήσει ένα οξύ πρόβλημα αμνησίας. Η κατάσταση θα περιπλεχτεί ακόμη περισσότερο από την στιγμή που ο ασθενής ανακοινώνει στον γιατρό του πως σκοπεύει να αυτοκτονήσει την νύχτα των 21ων γενεθλίων του, που έρχονται σε τρεις μόλις ημέρες. Ο Σαμ αμέσως θα ξεκινήσει μια ριψοκίνδυνη διαδρομή, στο παρελθόν του ευαίσθητου Χένρι, προκειμένου να αποσοβήσει το μοιραίο.

8.Mindhunters

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μια ομάδα τελειόφοιτων πρακτόρων του F.B.I , εκπαιδευμένοι να συνθέτουν προφίλ δολοφόνων, οδηγούνται λίγο πριν την αποφοίτησή τους σε ένα απομονωμένο νησί στη μέση του πουθενά για μια τελική δοκιμασία το αποτέλεσμα της οποίας θα αποδείξει αν πραγματικά αξίζουν τον τίτλο του profiler. Στον ειδικά διαμορφωμένο, για την περίσταση αυτή , χώρο του νησιού θα ανακαλύψουν πως η δοκιμασία τους δεν είναι μια θεωρητική εξέταση των ικανοτήτων τους ούτε απλά το κυνήγι ενός υποτιθέμενου δολοφόνου , αλλά μια άκρως επικίνδυνη κούρσα ζωής και θανάτου.

Δες και αυτό: 5 ταινίες εποχής για εσένα που θα «λιώσεις» στον καναπέ σου το Σ/Κ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;