Sven Väth @ Bolivar Beach Bar - Support Dj Set: Manolaco
Μάθε τα πάντα για το live Dj Set εδώ!

Bolivar Beach Bar

BLEND Athens

Proudly present

Sven Väth

Support Dj Set: Manolaco

Παρασκευή 22 Ιουνίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Είσοδος:

Προπώληση: 13€ έως και 17/6 | 15 € -18/6 έως και 22/6

Ο πιο επιτυχημένος και μακροβιότερος DJ και παραγωγός στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, o γεννημένος Pop Star και performer Sven Väth θα βρεθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου στα Decks του Bolivar Beach Bar για μια επική Techno εμφάνιση που θα σας καθηλώσει. Μαζί του στα Decks οι σε support dj set ο Manolaco.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι προορισμένοι να εξελίξουν και να αλλάξουν τα πράγματα στον κόσμο γύρω μας. Να αλλάξουν τα τοπία που χαρακτηρίζουν τις ζωές μας και να μας χαρίσουν διαφορετικές κι όμορφες εικόνες. Ο Sven Väth αποτελεί ξεκάθαρα έναν τέτοιο άνθρωπο. Ένας οραματιστής που παίρνει ρίσκα, ένας υποκινητής των εξελίξεων, ένας νεωτεριστής και πολύ πιθανά «ανίκητος». O Γερμανός super Star Sven Väth ξέρει τόσο να διασκεδάζει όσο και να περνάει underground ήχους στο ευρύ κοινό, όπως κανείς άλλος καλλιτέχνης αυτού του βεληνεκούς. Ο ακριβοθώρητος ιδιοκτήτης των θρυλικών clubs Omen και Cocoon και φυσικά της Cocoon Recordings έχει προσφέρει όσο κανείς άλλος στο ξέσπασμα και την επικράτηση της techno μουσικής στις αρχές των 90’s, αλλά και την εξέλιξή της μέχρι σήμερα. Δικαίως λοιπόν θεωρείται ο μακράν πιο επιτυχημένος και μακροβιότερος DJ και παραγωγός στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι βραδιές του Cocoon στο Amnesia, σ’ αυτό το φημισμένο club της Ibiza, φιλοξενούν τα πιο περιζήτητα parties που έχει να επιδείξει το νησί εδώ και 19 χρόνια με καλεσμένους τα μεγαλύτερα ονόματα της techno και θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα club events του κόσμου!

Ο Sven Väth είναι ένας ζωντανός θρύλος χωρίς υπερβολή! Στα event του σε τοποθετεί με το δικό του μοναδικό τρόπο βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου κανείς δε ξέρει τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή. Στα event του Vath πάντα νιώθει κανείς σαν καλεσμένος και βλέπει την αλήθεια στον ίδιο τον καλλιτέχνη. Και η αλήθεια όπως κι η καρδία του Sven Väth ανήκει στο κοινό του. Όλοι είναι Vip. Ο Vath απλά είναι rock and roll.

Ξεκίνησε το 1981 στη Φρανκφούρτη και εξελίχθηκε στην κυρίαρχη φιγούρα της Techno επανάστασης στη Γερμανία που σύντομα εξαπλώθηκε και στον υπόλοιπο κόσμο. Από το 1981 έως το 1999 ήταν μια περίοδος γεμάτη party και βινύλιο για τον Sven Vath που του έδωσαν το όραμα για αν δώσει στο ζωή στο project μέσα από το οποίο έχει επηρεάσει μουσικά τον πλανήτη κι ακούει στο όνομα Cocoon. To 2015 η πόλη της Φρανκφούρτης τον τίμησε με την Goethplakette, την ύψιστη τιμή για όσους έχουν επί της ουσίας συμβάλλει στην πολιτιστική εξέλιξη της πόλης. Μια σπουδαία αναγνώριση όχι μονάχα για τον ίδιο αλλά και για την ηλεκτρονική μουσική γενικότερα. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την σύγχρονη τέχνη και είναι σε επαφή με καλλιτέχνες όπως οι Tobias Rehberger και Andreas Gursky. Το 2016 συμπλήρωσε 35 απίθανα χρόνια ως active dj και 17 σεζόν στο Cocoon στην Ίμπιζα. Ο πιο χαρισματικός DJ της γενιάς του είναι πιο ζωτικός και σχετικός όσο ποτέ άλλοτε. Απόλυτα επαγγελματίας, απόλυτα απρόβλεπτος, κανένας άλλος σαν κι αυτόν!

Προπώληση

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar-beach-bar/sven-vath/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

Event Info:

Doors Open: 21:00
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;