Power of Love: Είδαμε το πρώτο μονόπετρο στο παιχνίδι και δε ξέρουμε τι συμβαίνει! (video)
Power of Love: Μια κοτρώνα «να» με το συμπάθιο!

Power of Love:Παιδιά τι γίνεται! Τι έχουμε χάσει;

To Power of Love είναι ένα παιχνίδι ή μάλλον κοινωνικό πείραμα όπως το αναφέρει η Μαρία Μπακοδήμου, κοινωνικό πείραμα, που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό και όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στον τελικό που ελιναι την επομένη εβδομάδα.

Οι παίκτες έχουν γίνει ζευγάρια, παλιοί έμειναν, νέοι μπήκαν και είχαμε και τη φαντασμαγορική αποχώρηση του Δώρου και της Αθηνάς! Όλοι παρακολουθήσαμε τα ζευγάρια από την αρχή και ένα από αυτά είναι ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και η Κυριακή Τσανικίδη.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν, χωρίστηκαν και μετά από λίγο καιρό επέστρεψε η παίκτρια με σκοπό να διεκδικήσει την καρδιά του παίκτη και όλα έγιναν πιο όμορφα στη ζωή τους. Ο Σωκράτης είχε κάποιες περίεργες στιγμές αλλά κατάφεραν να δεθούν ακόμη περισσότερο και το trailer του σημερινού επεισοδίου μας δείχνει κάτι που δεν περιμέναμε!

Ο Σωκράτης αποφάσισε να φορέσει στολή και να δώσει στην Κυριακή ένα μονόπετρο! Της ζήτησε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και της είπε πως θέλει όταν βγουν από το παιχνίδι να είναι μαζί! Φανερά συγκινημένη η παίκτρια του είπε πως είναι τρελός και τον φίλησε.

Η αλήθεια είναι πως φάνηκε σαν πρόταση γάμου αλλά ο Σωκράτης είπε πως δεν είναι κάτι τέτοιο και πως απλά πρόκειται για επισημοποίηση! Το θέμα είναι πως προς τα έξω φάνηκε πως είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα με το κορίτσι του και δεν αποκλείεται τίποτα!

Δες το βίντεο: 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Power of Love: Τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου στα ζευγάρια για τον ημιτελικό και τον τελικό; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;