Η επιστήμη σου ζητά να φας ποπ κορν με chopsticks και αυτός είναι ο λόγος!

Από neolaia.gr Team 19 Ιουνίου 2018

Δε ξέρω αν θα αντέξουν τα νεύρα μας!

Για μια ακόμη φορά θα σηκώσουμε εμείς τα χέρια και όχι η επιστήμη!

Το ποκ κορν, το κρασί, τα πατατάκια και άλλα λαχταριστά εδέσματα και ποτά συνοδεύουν διάφορες καθημερινές μας συνήθειες αλλά κάποια στιγμή τα βαριόμαστε και αυτά.

Σύμφωνα με τους καθηγητές Robert Smith του Ohio State University και Ed O’Brien του the University of Chicago, πρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνιυμε ότι μας αρέσει απλά πρέπει να το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο. Πιστεύουν πως ο λόγος που βαριόμαστε εύκολα αγαπημένες τροφές είναι επειδή δε βρίσκουμε πιο ευφάνταστους τρόπους για να τις απολαύσουμε.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως θα μπορούσαμε να τρώμε ποπ κορν με chopsticks ή να πιούμε νερό σε ένα ποτήρι σαμπάνιας!

Μελέτησαν τη συμπεριφορά ανθρώπων που κατανάλωσαν ποπ κορν με τον κλασσικό τρόπο και άλλους που κατανάλωσαν ποπ κορν με chopsticks, και παρατήρησαν πως όσοι έφαγαν με τα ξυλάκια, απόλαυσαν περισσότερο τη διαδικασία αλλά και την τροφή.

Μέσω αυτής της διαδικασίας θέλησαν να δείξουν πως αν τρώμε ή πίνουμε πιο σιγά και αλλάζουμε τις συνήθειες μας, τότε δε θα βαρεθούμε ποτέ να καταναλώνουμε τις ίδιες τροφές.

Κια ρωτώ εγώ; Τα νεύρα μας τα σκέφτηκε κανείς; Δηλαδή θα βλέπω ταινία και θα πρέπει να πιάνω το ποπ κορν ένα-ένα για να φάω;

Δες και αυτό: Στο αεροδρόμιο θα συναντήσεις περίεργα πράγματα που αξίζουν να φωτογραφηθούν! (photos)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ