Διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου! Δείτε πότε και που!
Δείτε αναλυτικά!

Με ανακοίνωση του Δήμου Θέρμης, γνωστοποιείται πως θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ την Πέμπτη 21/6, από τις 9:30 έως τις 13:30, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Στενημάχου 16).

Για κάθε νοικοκυριό που δικαιούται, σε αυτή τη 5η διανομή ΤΕΒΑ θα δοθεί σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, υγρό γενικού καθαρισμού, πατάτες, κρεμμύδια, μελιτζάνες και κολοκυθάκια.Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ, και να έχουν μαζί τους πολλές σακούλες. Οι διανομές ΤΕΒΑ γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Βρείτε περισσότερες δωρεάν δράσεις και προσφορές εδώ!

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή και Δεύτερη βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Στο Δήμο Θέρμης υπάρχουν περίπου διακόσιοι ωφελούμενοι. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;