Πανελλήνιες 2018: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις μόλις ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ!
Τελείωσαν οι Πανελλήνιες 2018, ετοιμάσου να ζήσεις το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!

Πάνε κάποια χρόνια από τότε που έδινα εγώ εξετάσεις, και γι’ αυτό αποφάσισα πως μιας και τελειώνουν οι Πανελλήνιες 2018, πρέπει να μοιραστώ τη “σοφία” μου μαζί σου.

Καταρχάς πρέπει να ξέρεις ότι το καλοκαίρι μετά τις Πανελλήνιες θα είναι το καλύτερο και το πιο ξέγνοιαστο της ζωής σου. Και οφείλεις στον εαυτό σου (αλλά και σε όλους εμάς) να το κάνεις όσο πιο όμορφο γίνεται.

Σου έχω λοιπόν μια λίστα με πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις!

1. Πήγαινε διακοπές με τους φίλους σου

Πιθανότατα δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνεις, αλλά θα είναι η πιο όμορφη.

Η Ελλάδα από νησιά άλλο τίποτα! Διαλέξτε ένα και πηγαίντε! Προφανώς και δεν είναι απαραίτητο να είναι τύπου Μύκονος ή Πάρος, που πάνε όλοι. Ανάλογα με το είδος των διακοπών που σου αρέσουν, διαλέγεις.

Αν μάλιστα θέλετε να κάνετε οικονομία και να επισκεφτείτε περισσότερα μέρη, επιλέξτε να κάνετε camping. Με αποσκευές μόνο τα απαραίτητα και μια σκηνή, θα περάσετε ένα καλοκαίρι ΟΝΕΙΡΟ.

2. Κοιμήσου… ΠΟΛΥ!

Όταν θα είσαι φοιτητής θα έχεις πάλι την ευκαιρία για αρκετό ύπνο, αλλά θα έχεις και πρωινά μαθήματα. Οπότε τώρα είναι η ευκαιρία της ζωής σου για να βιώσεις την απόλυτη ξεκούραση.

Μετά τις Πανελλήνιες 2018 ο οργανισμός σου έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Από το διάβασμα, την κούραση, το άγχος… Τώρα έχεις την ευκαιρία να αναπληρώσεις τον “χαμένο” χρόνο με το κρεβάτι σου και να συνέλθεις για τα καλά!

3. Βρες ένα καινούριο χόμπι!

Τώρα πια ο χρόνος είναι κάτι που θα έχεις σε αφθονία. Εκμεταλλεύσου τον! Όχι μόνο με το βγαίνεις από δω κι από ‘κει (που εννοείται θα το κάνεις κι αυτό) αλλά και με το να δώσεις χώρο στον εαυτό σου να ανακαλύψει πράγματα που σου αρέσουν και μέχρι τώρα δεν προλάβαινες να ασχοληθείς.

Που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις ότι έχεις κάποιο κρυφό ταλέντο και να “μεταφέρεις” αυτό το χόμπι και στη φοιτητική σου ζωή!

4. Πες στο “crush” σου τι αισθάνεσαι!

Αν όχι τώρα, πότε;

Οι δικαιολογίες και οι αναβολές τελείωσαν. Οι Πανελλήνιες 2018 τελείωσαν και το καλοκαίρι ήρθε. Γίνε πιο τολμηρός και μπορεί να ζήσεις το απόλυτο summer love ή και κάτι περισσότερο!

5. Εξερεύνησε τις επιλογές σου

Η επιτυχία στις εξετάσεις δεν είναι δεδομένη και μια πορεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σίγουρα δεν είναι το όνειρο της ζωής όλων.

Σκέψου τα πράγματα που σου αρέσουν και δες πως μπορείς να τα αξιοποιήσεις.

Να είσαι ειλικρινής και μη φοβηθείς να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θες… Στο κάτω κάτω, η ζωή είναι μόνο δική σου!

Δες κι αυτό: 5 λάθη που κάνουμε στις καλοκαιρινές διακοπές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;