8 διακοσμητικά λάθη που κάνετε στην κρεβατοκάμαρά σας!
Δείτε ποια είναι αυτά και διαμορφώστε σωστά τον πιο σημαντικό χώρο του σπιτιού.

 

Μπορεί η σεξουαλική σας ζωή να πηγαίνει καλύτερα από ποτέ, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε στο δωμάτιό σας.

Οι περισσότεροι από εμάς, για να μην πούμε όλοι, κάνουν τα παρακάτω 8 λάθη διακόσμησης στο υπνοδωμάτιό τους. Εσείς πόσα από αυτά κάνετε;

1. Αγοράζετε όλο το σετ

Υπάρχουν υπνοδωμάτια, που το κομοδίνο, το κρεβάτι, ακόμα και ο καθρέφτης ταιριάζουν απόλυτα, λες και έχουν βγει από το ίδιο σετ. Αυτή η ομοιομορφία, ναι μεν είναι μία ασφαλής επιλογή, αλλά το αποτέλεσμα μοιάζει βαρετό και άχρωμο. Βρείτε μερικά ιδιαίτερα κομμάτια και ενσωματώστε τα στο δωμάτιό σας. Επικεντρωθείτε σε πράγματα και αντικείμενα που αγαπάτε πολύ. Είναι ο χώρος που περνάτε τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας, οπότε πρέπει να νιώθετε όμορφα εκεί.

2. Πολλά μαξιλάρια

Έχετε σκεφτεί πόση ενέργεια καταναλώνετε κάθε μέρα για να βγάλετε και να ξαναβάλετε τα μαξιλάρια στο κρεβάτι σας;

3. Δεν έχετε επαρκή φωτισμό

Εκτός από το κεντρικό φωτιστικό στο υπνοδωμάτιο, χρειάζεται να έχετε ο καθένας σας και από ένα ατομικό λαμπατέρ. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν δεν πηγαίνετε ταυτόχρονα για ύπνο, δεν θα έχετε πρόβλημα με το φως και ο καθένας θα μπορεί να διαβάσει το βιβλίο του χωρίς να ενοχλεί τον άλλον.

4. Δεν έχετε επενδύσει σε ένα καλής ποιότητας στρώμα

Το στρώμα αποτελεί μία επένδυση. Ένα κακό στρώμα μπορεί να επηρεάσει αρνητικό τόσο τον ύπνο σας, όσο και την στάση του σώματός σας. Θα δώσετε λίγα χρήματα παραπάνω, αλλά δεν θα το μετανιώσετε.

5. Πειραματίζεστε με σκληρά χρώματα

Το χρώμα μέσα σε ένα σπίτι είναι καλό να υπάρχει, αλλά το υπνοδωμάτιο είναι τελείως άλλη περίπτωση. Τα χρώματα πρέπει να είναι χαλαρωτικά και ήρεμα, ώστε να αποπνέουν ένα συναίσθημα χαλάρωσης.

6. Πίνακες στο λάθος μέγεθος

Είναι πολύ άσχημο να βλέπει κανείς ένα πολύ μικρό ή στραβά βαλμένο πίνακα πάνω από το κρεβάτι. Αν θέλετε να κρεμάστε ένα έργο τέχνης που αγαπάτε πολύ, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε κάποιο άλλο σημείο του υπνοδωματίου σας.

7. Πάρα πολύ φως

Από τη μία το λίγο φως δεν είναι λειτουργικό, αλλά από την άλλη ο πολύ έντονος φωτισμός θα σας δυσκολέψει να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε, ακόμα και αφού σβήσουν τα φώτα.

8. Τηλεόραση

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που μπορείτε να διασκεδάσετε με πολλούς τρόπους, αλλά το να βλέπετε απανωτά επεισόδια από σειρές και ταινίες θρίλερ δεν είναι ένας από αυτούς. Το κρεβάτι σας πρέπει να είναι ένας ήρεμος χώρος που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και χαλαροί, οπότε αφήστε τέτοιου είδους συγκινήσεις έξω από την κρεβατοκάμαρά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;